Λάιος: Λάτρεψα κάθε στιγμή στη Νίκη Βόλου

Τη λύση της συνεργασίας του με τη Νίκη Βόλου γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Βασίλης Λάιος. Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας αγωνίστηκε σε 18 παιχνίδια την περσινή περίοδο, δεν βρήκε τον ανάλογο χρόνο συμμετοχής φέτος και βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του νέου σταθμού στην καριέρα του. “Λάτρεψα κάθε λεπτό απ’ την παραμονή μου στη ΝΙΚΗ”, σημειώνει ο ποδοσφαιριστής και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του και τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη και τον σεβασμό προς το πρόσωπό του.

Η προσωπική του δήλωση:

“Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είχα την τιμή να εκπροσωπώ τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και να αγωνίζομαι μπροστά στους σπουδαίους φιλάθλους αυτής της ομάδας.

Απ’ την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα στόχος της ήταν η άνοδος. Μπορώ να πω πως νιώθω απογοητευμένος που δεν κατάφερα να πετύχω αυτόν τον στόχο, όμως αν κοιτάξω πίσω μπορώ να πω με υπερηφάνεια πως πετύχαμε πολλά πράγματα.

Λάτρεψα κάθε λεπτό απ’ την παραμονή μου στη ΝΙΚΗ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και κάθε φίλαθλο ξεχωριστά για τη στήριξη και τον σεβασμό προς το πρόσωπό μου.

Να σας έχει ο Θεός καλά και καλές γιορτές σε όλους.”