“Ντεμπούτο” Κ. Παπαστεργίου στην Ακρόπολη… με φιλική αναμέτρηση

Επιτυχημένο κρίνεται, με βάση το τελικό αποτέλεσμα, το ντεμπούτο του Κώστα Παπαστεργίου στον πάγκο της Ακρόπολης.
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (22/12)  στο γήπεδο του Σέσκλου, οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν της Δάφνης με 4-0. Να σημειωθεί, ωστόσο, ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη βασική τους σύνθεση.

Το πρώτο γκολ για την Ακρόπολη, πέτυχε ο Άκης Χάνος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη λάθος αντίδραση του τερματοφύλακα της Δάφνης, και σκόραρε με κοντινή προβολή. Αυτό ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου, με την Ακρόπολη να έχει κάποιες ακόμη ευκαιρίες για γκολ, ενώ η εστία της δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα.

Στο 2ο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πέτυχαν άλλα τρία τέρματα. Το 2-0 έγινε έπειτα από έξοχη ατομική ενέργεια του Νίκου Πασσιά, ο οποίος πέρασε δύο αντιπάλους, “έκλεισε” προς τη μεγάλη περιοχή και τελείωσε επιτυχώς τη φάση με ένα δυνατό, διαγώνιο, συρτό σουτ.
Το 3-0 πέτυχε ο Χρήστος Αντωνίου, ο οποίος δέχτηκε κάθετη μπαλιά και με δεξί σουτ έστειλε τη μπάλα στη κλειστή γωνία του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Τέλος, ο Βασίλης Πούλιος, ύστερα από αδράνεια της άμυνας, κατέβασε τη μπάλα μέσα στη μεγάλη περιοχή, έπειτα από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, και με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στο “παραθυράκι” της αντίπαλης εστίας γράφοντας έτσι το 4-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε ένδειξη fair-play από μέρους της Ακρόπολης, οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς παίκτης των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε και δεν υπήρχε διαθέσιμη αλλαγή στον πάγκο, με τους γηπεδούχους να αποφασίζουν να αποσύρουν έναν δικό τους παίκτη.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Κ. Κολυμήτρας, Τ. Κολυμήτρας, Γκατζούνας, Πασσιάς, Χάνος, Μαυρίδης, Κατής, Κόκκας, Μίλτος, Παγώνης
Επίσης, αγωνίστηκαν και οι: Σταμέλος, Τσαπέρος, Πούλιος, Αντωνίου, Παπούλιας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις