Τετραπλή ενίσχυση για Ολυμπιακό Β. στο μπάσκετ

Σημαντικά ενισχύθηκε η αντρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, αφού απέκτησε όπως σας είχε ενημέρωσει το  goalpost.gr  τους Θωμά Καραγεώργο και Αντώνη Καρραρήγα, ενώ επεστρεψε ο Δημήτρης Χριστοδούλου που είχε δοθεί δανεικός στην ανάληψη, ενώ αποκτήθηκε και από τον Αιολικό ο νεαρός Γιώργος Κατσιαούνης. Αναλυτικά…

…η ανακοίνωση της διοικούσας Επιτροπής έχει ως εξής: Στην ενίσχυση του ανδρικού τμήματος μπάσκετ προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος , ολοκληρώνοντας έτσι την στελέχωση του , με την μεταγραφή του ΘΩΜΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ από τη Μεταμόρφωση Βόλου .

Ο Θωμάς Καραγεωργος γεννήθηκε το 1983 ,έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται στη θέση 2 , γνωστός για την έφεση του στα τρίποντα , είναι παντρεμένος με 1 παιδί , αναμένοντας και το δεύτερο.
Άρχισε την καριέρα του το 1990 από την Ανάληψη , όπου αγωνίστηκε ως το 2001 , 1 χρόνο αγωνίστηκε στην Γ΄ Εθνική με την ΑΕ Λάρισας , 4 συνολικά χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου (3 στη Γ΄ Εθνική και 1 στη Β΄ Εθνική), 2 χρόνια στον Ίωνα στη Γ΄ Εθνική και 6 χρόνια στη Μεταμόρφωση (5 χρόνια στη Γ΄ Εθνική και 1 στη Β΄ Εθνική) .

Επίσης αποκτήθηκε ο Αντώνης Καρραρήγας από τη Μεταμόρφωση, 27 χρόνων , ο οποίος αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 , ξεκίνησε την καριέρα του στον Κένταυρο Ζαγοράς ενώ έπαιξε επίσης στον Ίωνα, στον Ολυμπιακό, στη Μεταμόρφωση και στον Γ.Σ Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου προχώρησε επίσης και στην ενίσχυση τόσο του εφηβικού τμήματος αλλά πιστεύουμε και του ανδρικού , αφού επέστρεψε ο 16χρονος σούτινγκ γκάρντ Δημήτρης Χριστοδούλου από την Ανάληψη , ο οποίος είχε δοθεί δανεικός από την ομάδα μας ενώ αποκτήθηκε από τον Αιολικό Βόλου και ο 16 χρονος Κατσιαούνης Γιώργος που αγωνίζεται στη θέση 3.

Με τις μεταγραφικες κινήσεις αυτές και την απόκτηση του Στέφανου Βλήτσιου και του Ζήση Καφάση , ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας μας ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία της, για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Κύπελλο και το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ , θα ξεκινήσει στο τέλος Αυγούστου υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Φώνη Μαυρομιχάλη” .