Ανδράλας: «Είμαστε σε καλό φεγγάρι»

Ο Πάρης Ανδράλας μίλησε στο Metropolis 95,5 στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», απαντώντας για την τωρινή κατάσταση του ΠΑΟΚ, για τις απόψεις του ίδιου για τους δανεικούς, αλλά και για τον  Αστέρα Ιτέας στον οποίο είναι προπονητής.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου και προπονητής του Αστέρα Ιτέας:

Για το πώς βλέπει την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ πως η εικόνα του ΠΑΟΚ βγάζει μία κόπωση το θέμα είναι ότι κέρδισε τα σημαντικά παιχνίδια, μετά και από το άσχημα αποτέλεσμα με την ΜΠΑΤΕ. Έδωσε βάση στο Πρωτάθλημα κι αυτό το πλήρωσε στην Ευρώπη. Είχε καλύτερη εικόνα στο Πρωτάθλημα. Προτεραιότητα της ομάδας θεωρώ ότι είναι η κατάκτηση του τίτλου».

Για το  ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτή η κόπωση: «Επειδή ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από νωρίς τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, στις γιορτές θα ξεκουραστεί. Κάποιες προσθήκες θα είναι απαραίτητες, κάποιες μεταγραφές θα ανεβάσουν το επίπεδο και την ποιότητα».

Όσον αφορά τον χρόνο συμμετοχής των μεταγραφών: «Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του Ουάρντα ο οποίος ξεχωρίζει, οι μεταγραφές δεν ήταν αυτό που περίμενε ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Ο τραυματισμός του Βέρνμπλουμ θα δημιουργεί ένα κενό. Χρειάζεται ανάσες ο Μάτος και ο Βιειρίνια, χρειάζεται λύση».

Για το αν μπορούν οι δανεικοί να καλύψουν αυτά τα κενά: «Θεωρώ ότι ο Κουλούρης, ο Χατζησαϊας και ο Γιαννούλης είναι παίκτες που συνέχεια εξελίσσονται, είναι παιδιά τα οποία αγωνίζονται ακόμη και στην Εθνική Ελλάδος».

Για το ότι οι δανεικοί παίκτες θα υπάρχουν ως ροτέισον στον ΠΑΟΚ και δε θα έχουν χρόνο συμμετοχής: «Διαφωνώ με αυτό. Κατά την άποψη μου, αυτό προπονητικά είναι λάθος. Παιδιά σαν αυτά που ανέφερα πριν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βασικοί σε κάποια παιχνίδια».

Για την χθεσινή εικόνα του Πρίγιοβιτς με τα παιδιά γύρω του: «Είναι σημαντικό το ότι βρισκόταν σε ένα γήπεδο της Αθήνας και του έδειξαν τόσο μεγάλο θαυμασμό. Ο Πρίγιοβιτς έχει ως ατού το γκολ και αυτό το θαυμάζουν οι μικρότεροι».

Τέλος αναφέρθηκε στην δική του ομάδα τον Αστέρα Ιτέας: «Έχουμε κάνει τέσσερις σερί νίκες, σε έναν ισορροπημένο όμιλο με τον Ολυμπιακό Βόλο και τη Νίκη Βόλου έχοντας καλό ρόστερ, έμπειρους προπονητές αλλά και τον κόσμο. Εμείς είμαστε στην 4η θέση, ήταν σημαντικοί οι βαθμοί που πήραμε στα τελευταία παιχνίδια, έχουμε εξέλιξη, βελτιωνόμαστε, είμαστε σε καλό φεγγάρι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις