Νέα βαριά ήττα για Απόλλωνα Λάρισας

Ο μέχρι πρότινος προτελευταίος ΑΟΧ/Κισσαμικός, πέρασε “τρένο” από τη Λάρισα, διασύροντας με 3-0 τον 2ο της βαθμολογίας Απόλλωνα για την 10η αγωνιστική της Football League.

Σεφτέ στις εκτός έδρας νίκες έκανε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στο ντεμπούτο του Αλέκου Βοσνιάδη στον πάγκο του, ο οποίος έφυγε με το τρίποντο από την Λάρισα και την έδρα του Απόλλωνα. Στα του αγώνα οι Κρητικοί ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, χωρίς όμως να έχουν κάποια καλή στιγμή στον αγώνα.

Όλα αυτά μέχρι το 19΄ όταν ο Ρίσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαντζάρη κάνοντας με τον τρόπο αυτό το 0-1. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 33΄ έφτασε κοντά στο 0-2, το σουτ όμως του Αποστολόπουλου αποκρούστηκε από τον Μαντζάρη.

Αυτό που δεν κατάφεραν σε εκείνο το χρονικό σημείο οι Κρητικοί, το πέτυχαν στο 36΄ με τον Φινλανδό επιθετικό να βρίσκει εκ νέου τον δρόμο για τα δίχτυα αυτή τη φορά με προβολή, ενώ στο 42΄ έφτασαν κοντά στο 0-3, το σουτ όμως του Αρναρέλλη αποκρούστηκε από τον Μαντζάρη.

Στην επανάληψη οι Χανιώτες κατάφεραν να διαχειριστούν με επιτυχία το υπέρ τους σκορ, καθώς δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από την ομάδα του Μαρσέλο Τροϊζι. Στο 82΄ ο Ρίσκι με το τρίτο του προσωπικό γκολ, με πλασέ έκανε το 0-3 αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Απόλλων Λάρισας (Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Κοντοές (31′ Γαρυφαλλόπουλος, 68′ Καμπέρης), Χατζής, Σουλιώτης, Λουκάο, Καρατάσιος, Πολέτο, Μαρκολίνο, Τασιούλης (80′ Γκουντρουμπής).

ΑΟΧ Κισαμικός (Βοσνιάδης): Λαζαρίδης, Σισέ, Καραγεώργης, Τόλι, Φαζός, Γκίνη, Σελινιωτάκης (87′ Χαλκιαδάκης), Ρίσκι, Αποστολόπουλος (71′ Καραγιάννης), Αρναρέλλης (81′ Τεγούσης), Βρεττός.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις