Φεράντο: Ώρα για άλλο ένα… αντι-ντόπινγκ κοντρόλ

Στην καλή αντίδραση των παικτών του στο ντέρμπι με την Κέρκυρα, στάθηκε ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:
“Η γνώμη μου είναι ότι αυτό είναι το πραγματικό σκορ. Δουλεύαμε επιθετικά σε όλο τον αγώνα. Κόντρα στην Κέρκυρα δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά παίζαμε με μία καλή ομάδα. Μετά το πέναλτι που έδειξε και η τηλεόραση ότι δεν ήταν, οι παίκτες μας αντέδρασαν καλά και είχαν καλή νοοτροπία. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή τη νοοτροπία που έχουν οι παίκτες μου, δεν σκέφτονται την ισοπαλία, αλλά μόνο τη νίκη.
Το σκορ είναι καλό για εμάς. Είναι ώρα τώρα για διακοπές Χριστουγέννων και για ένα άλλο αντι-ντόπινγκ κοντρόλ! Διότι συνέχεια μας κάνουν αντι-ντόπινγκ κοντρόλ. Και ελπίζω οι παίκτες μου να χαλαρώσουν με τις οικογένειες τους. Η δουλειά των παικτών μου είναι φανταστική σε όλες τις προπονήσεις. Όχι μόνο οι έντεκα, αλλά και οι παίκτες εκτός ενδεκάδας και αποστολής.
Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην Κέρκυρα. Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Σε δύο εβδομάδες συνεχίζουμε το πρωτάθλημα, έχουμε ακόμη είκοσι παιχνίδια για να τελειώσουμε τη σεζόν”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις