Φιλική νίκη του Θησέα με 7-2 επί της Κ20 του ΝΠΣ Βόλος

Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ20 του ΝΠΣ Βόλος έδωσε ο Θησέας, νικώντας με 7-2. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, με την ομάδα του Λάκη Μπακάλη να δείχνει πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Βελεστινιώτης τεχνικός δεν είχε αρκετούς παίκτες στη διάθεσή του, όπως τον τραυματία Κουτσιρίμπα και τους Βλάχο, Οικονόμου, Πέτση, Καψιώτη, Διαμαντόπουλο, Γαλανόπουλο, Ζάχο, Σφάκα. Ωστόσο, οι παίκτες που χρησιμοποίησε έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.
Το σκορ άνοιξε ο Λευτέρης Γιαουπλάρι, καθώς στο 8ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Αγιασιώτη. Ο Φραγκογιάννης πέτυχε το 2-0 στο 19’. Ο Θησέας ήταν καταιγιστικός στην επανάληψη. Γρήγορα ο Τσιουρής (50’) έκανε το 3-0, ενώ η μείωση του σκορ στο 62’ (3-1) δεν σταμάτησε την ορμητικότητα των «πρασίνων». Οι Τσιουρής (69’) και Φραγκογιάννης (77’) ανέβασαν τον δείκτη στο 5-1. Στο 80’ έγινε το 5-2, ενώ στο 86’ ο Φραγκογιάννης έφτασε πρώτος τα τρία προσωπικά γκολ, γράφοντας το 6-2. Δύο λεπτά αργότερα τον ακολούθησε ο Τσιουρής που διαμόρφωσε το τελικό 7-2.
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Παναγιώτου, Αγγελής (46’ Δημητριάδης), Κακάλιας (46’ Χατζησταμάτης), Κοτζαθανάσης (60’ Κακάλιας), Αγιασιώτης, Παπαϊωάννου (46’ Τσιουρής). Φραγκογιάννης.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις