Και τώρα μεταγραφές στον Ολυμπιακό Βόλου

Με τον καλύτερο τρόπο κλείνει η χρονιά για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αήττητοι, με απολογισμό 10 νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ προκρίθηκαν και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, έχοντας τέσσερις νίκες στο ενεργητικό τους.

Ο Περικλής Αμανατίδης στις τελευταίες του δηλώσεις, μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Ρήγα, προανήγγειλε ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού όχι μόνο έχουν εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους, αλλά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχουν προσεγγίσει και μιλήσει με τους παίκτες εκείνους που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους, οι οποίοι αγωνίζονται σε ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη με δύο παίκτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που καταβάλει για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις