Το Σάββατο (29/12) το 3ο Santa Run στον Βόλο

H Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) με την υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων θα διοργανώσουν φιλανθρωπική εκδήλωση που έχει συνδυαστεί σε όλο τον κόσμο με τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Το 3ο Volos Santa Run θα γίνει το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα. Επιλέχθηκε η πιο γιορτινή, όμορφη και η πιο απλή διαδρομή απόστασης μόλις ενός  χιλιομέτρου ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι πολίτες, με  τους φίλους , ή με όλη την οικογένειά τους!

Η διαδρομή του 3ου Volos Santa Run θα είναι από το χωριό του Άη Βασίλη (λίγο μετά το Δημαρχείο) προς την Ερμού, με τερματισμό στη φάτνη στον Άγιο Νικόλαο. Το περπάτημα-τρέξιμο θα είναι μη ανταγωνιστικό, και βέβαια δεν θα κρατηθούν αποτελέσματα, οπως αρμόζει σε ένα τέτοιο γιορτινό γεγονός. Όλοι θα περπατο-τρέξουμε μαζί!

Η συμμετοχή στο 3ο Volos Santa Run είναι δωρεάν. Θα υπάρχει ειδικός κουμπαράς από τον Δήμο Βόλου για να δώσουν οι πολίτες ό,τι επιθυμούν ώστε να συγκεντρωθεί ποσό που θα δοθεί στα φιλανθρωπικά ιδρύματα. Αν δεν έχετε στολή Άη Βασίλη δεν πειράζει. Βάλτε ένα κόκκινο σκουφάκι και ελάτε.

Στις 29 Δεκεμβρίου θα γιορτάσουμε όλοι στο 3ο Volos Santa Run!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις