Χρονιά με μεγάλες διακρίσεις για τον Ανδρέα Κεχαγιά το 2018

Μια αγωνιστική χρονιά με μεγάλες διακρίσεις έκλεισε για τον βολιώτη αθλητή του Κικ Μπόξινγκ Ανδρέα Κεχαγιά στα αγωνίσματα low kick, και Κ1 Α’ κατηγορίας. Ο Κεχαγιάς κατάφερε σε όλες τις διοργανώσεις που έλαβε μέρος το 2018 να ανέβει στο βάθρο των μεταλλιών συγκεντρώνοντας συνολικά 15 μετάλλια όλων των επιπέδων που είναι και προσωπικό ρεκόρ σε μια χρονιά( το προηγούμενο ήταν 12).

Ο Βολιώτης διεθνής αθλητής κατέκτησε 6 χρυσά σε διασυλλογικά τουρνουά, 2 χρυσά και 2 αργυρά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα και πανελλήνιο κύπελλο, 1 χρυσό σε πανελλήνιο πρωτάθλημα Άμμου,1 χρυσό, 1 χάλκινο σε διεθνές μίτινγκ,Ελλάδα και Ολλανδία, ενώ με τα ελληνικά χρώματα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο βαλκανικό πρωτάθλημα της I.O.T.S. στο Νοβομέστο της Σλοβενίας, και το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της W.P.K.A. στο νησί της Ρόδου. Ο Κεχαγιάς που είχε και έναν αποκλεισμό με την ελληνική αποστολή την μή συμμετοχή του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Άμμου στο Αμάλφι της Ιταλίας λόγω έλλειψης χρημάτων σβήνοντας όποιες ελπίδες υπήρχαν για μια ακόμα διεθνή διάκριση.

Ο Κεχαγιάς με σκληρή προπόνηση και υπομονή ευελπιστεί να είναι και το 2019 γεμάτο επιτυχίες και προσωπικές συγκινήσεις που τον χαρίζει ο αθλητισμός.

Δελτίο Τύπου Α.Σ. Πολεμικών Τεχνών & Αυτοάμυνας ”Μέγας Αλέξανδρος” Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις