“Ο Αστέρας Ιτέας μπορεί να φτάσει ψηλά”

Είναι ένα από τα βασικά “γρανάζια” της καλοδουλεμένης μηχανής του Αστέρα Ιτέας.

Ο λόγος για τον Σπύρο Κουτσούμπα. Ο νεαρός αμυντικός μίλησε στη Mikriliga για τη φετινή σεζόν στην ομάδα.

Εξήρε την οργάνωση που επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα, ενώ επεσήμανε τη στήριξη που του παρείχε η διοίκηση μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.

Δείτε όσα είπε στον Γιώργο Γεωργίου:

Πώς νιώθεις στον Αστέρα;

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στο δυναμικό αυτής της ομάδας. Πρόκειται για έναν σύλλογο με μεγάλες προοπτικές και έναν πρόεδρο που είναι δίπλα μας, όπως είναι ο κ. Πέτρος Μαντούβαλος! Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κλίμα που επικρατεί. Έτσι, προσπαθώ κι εγώ με τη σειρά μου να δίνω σε κάθε αγώνα ό,τι μπορώ, προκειμένου να βοηθώ την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους της”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρά το κακό ξεκίνημα, έχετε ανακάμψει. Που οφείλεται αυτή η αγωνιστική βελτίωση;

“Η αλήθεια είναι πως είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα στην αρχή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, παιχνίδι με το παιχνίδι και με κάθε νίκη που παίρναμε, η ψυχολογία μας ανέβαινε. Πραγματοποιήσαμε ένα καλό σερί και τώρα βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Το πολύ καλό κλίμα μεταξύ παίζει σίγουρα μεγάλο ρόλο. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον με στόχο το καλό της ομάδας. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ζήλο”.

Έχει ταβάνι ο Αστέρας Ιτέας;

“Ο Αστέρας Ιτέας είναι ένα υγιές σωματείο με πολύ καλή διοικητική οργάνωση και πρόεδρο έναν πολύ δημιουργικό και ισχυρό όπως είναι ο κ. Μαντούβαλος! Οι άνθρωποι της διοίκησης είναι δίπλα μας και δρουν αμέσως σε οποιοδήποτε θέμα κι αν προκύψει. Επομένως με αυτήν τη βάση είναι σίγουρο πως υπάρχουν οι δυνατότητες για συνεχή εξέλιξη. Μπορεί να φτάσει ψηλά αυτός ο σύλλογος”.

Πέρασες έναν δύσκολο τραυματισμό. Πώς νιώθεις τώρα μετά από αυτό το ατυχές περιστατικό;

“Πέρυσι είχα έναν σοβαρό τραυματισμό που με κράτησε αρκετό καιρό μακριά από τα γήπεδα. Πλέον έχοντας αναρρώσει, αισθάνομαι πάλι ακμαίος και διψασμένος για να πετύχω πολλά στο άθλημα που αγαπάω. Το μόνο βέβαιο είναι πως χωρίς τη στήριξη της διοίκησης της ομάδας δε θα τα κατάφερνα. Ο κύριος Μαντούβαλος και όλοι γενικά στον σύλλογο στάθηκαν δίπλα μου και με ενθάρρυναν. Μου έδωσαν κίνητρο για να συνεχίσω να παίζω και τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου”.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου;

“Θέλω σε πρώτη βάση να κάνω μία γεμάτη σεζόν. Να αγωνιστώ σε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα μου. Άλλωστε οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με το καλό της ομάδας. Όσο συμβάλλω σε καλές εμφανίσεις τόσο εξελίσσομαι κι εγώ σαν ποδοσφαιριστής”.

Ποια είναι η σχέση σας με τον καινούριο προπονητή;

“Δουλεύουμε πολύ μαζί του θέλοντας να παρουσιάσουμε στο γήπεδο ένα πολύ καλό πρόσωπο. Το ευχάριστο κλίμα στα αποδυτήρια πιστώνεται και σε αυτόν σίγουρα. Μας βοηθά πολύ και προσπαθεί να μας βελτιώσει. Είναι μία πολύ επαγγελματική σχέση”.

Ο κόσμος στηρίζει τη φετινή σας προσπάθεια;

“Ο κόσμος είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει. Προσπαθούμε να κάνουμε καλές και θεαματικές  εμφανίσεις για να τον ευχαριστούμε για την παρουσία του στο γήπεδο. Τους περιμένουμε και στα υπόλοιπα ματς και να είναι σίγουροι πως θα τα δώσουμε όλα για να τους ανταμείψουμε”.

Πώς βλέπεις το φετινό πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική;

“Είναι σίγουρα ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Οι περισσότερες ομάδες απαρτίζονται από έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και γίνονται ωραία παιχνίδια. Πρόκειται σίγουρα για μία πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση”.

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις