Στοίχημα: Με σπασμένα τα «φρένα» η Τότεναμ! (vid)

Η μέρα των Χριστουγέννων αποτελεί παρελθόν, και η ποδοσφαιρική δράση επιστρέφει, παρέα με τη στοιχηματική. Σήμερα (26/12), είναι η περίφημη Boxing Day της Πρέμιερ Λιγκ, με πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις. Επίσης, αγωνιστική υπάρχει σε Ιταλία και Σκωτία, με εξίσου σημαντικά ματς. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Goalbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ακάθεκτη η Τότεναμ

Boxing Day σήμερα στην Πρέμιερ Λιγκ, και η Τότεναμ υποδέχεται σε αυτό το πλαίσιο τη Μπόρνμουθ. Οι Spurs είναι σε εξαιρετική αγωνσιτική κατάσταση, κάτι που φάνηκε και στο τρομερό 2-6 επί της Έβερτον την περασμένη αγωνιστική. Οι παίκτες του Ποκετίνο όχι μόνο παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά παίρνουν και τα αποτελέσματα που θέλουν. Συνεπώς, είναι στην τρίτη θέση και στο -6 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ. Απόψε θα αντιμετωπίσουν μια σκληρή ομάδα, που είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τη Μπόρνμουθ, που βρίσκετι αισίως στην όγδοη θέση. Το σύνολο του Χάουι δεν κλείνεται στην άμυνα, αλλά κάνει το παιχνίδι του και μέχρι στιγμής αυτό αποδίδει καρπούς. Σαφώς, η Τότεναμ είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι θα πέσουν αμαχητί. Αναμένουμε ένα όμορφο παιχνίδι, με πλούσιο θέαμα και την Τότεναμ να επικρατεί. Η ποιότητα υπάρχει και στις δύο ομάδες και το σκορ έχει πιθανότητες να πάει σε υψηλά επίπεδα. Για αυτό επιλέγουμε το combo 1 & Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Δυνατή «μάχη» στο «Λουίτζι Φεράρις»

Η Serie A διανύει την 18η αγωνιστική της και βρίσκει τη Σαμπντόρια να φιλοξενεί την Κιέβο. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μια ομάδα που χαίρεται να τη βλέπει κανείς. Παίζει χωρίς σκοπιμότητες, σκοράρει και δεν φοβάται να ακολουθήσει τη φιλοσοφία του πρπονητή της ακόμα και απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Εξαιρετική επιθετικά, με κάποια αμυντικά κενά, η Σαμπντόρια προέρχεται από το 2-4 επί της Έμπολι και είναι στην έκτη θέση. Η Κιέβο από την άλλη, μετράει έξι συνεχόμενες ισοπαλίες και δεν λέει να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Ωστόσο, παλεύει όλα τα παιχνίδια και θα δώσει τη δική της μάχη για την παραμονή. Την προηγούμενη αγωνιστική, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ίντερ. Η παράδοση δείχνει Goal/Goal, αφού τα οκτώ από τα τελευταία εννιά ματς είχαν γκολ εκατέρωθεν. Το ίδιο συνέβη γενικά, στα οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς που έδωσε η Σαμπντόρια. Αμφότεροι οι αντίπαλοι θα παίξουν για τη νίκη. Η Σαμπντόρια θεωρείται πολύ δύσκολο να μη βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κάτι που κάνει και η Κιέβο τελευταία. Εξάλλου, η άμυνα των γηπεδούχων δεν είναι και η πιο σταθερή. Θα πάμε με την παράδοση, αλλά και τις λοιπές συνθήκες, και θα στηρίξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.00.

Χαμηλό σκορ στη Σκωτία

Στην 20η αγωνιστική του βρίσκεται πλέον το πρωτάθλημα της Σκωτίας, και η Χαρτς παίζει στην έδρα της με τη Χάμιλτον. Η Χαρτς παρουσιάζει μια εμφανή πτώση στην απόδοσή της. Προέρχεται από δύο σερί ήττες και έχει υποχωρήσει στη βαθμολογία. Βέβαια, σήμερα έχει την ευκαιρία να συνέλθει, απέναντι στην αδύναμη Χάμιλτον που είναι τρίτη από το τέλος. Οι γηπεδούχοι έχουν υποχρέωση να κερδίσουν απόψε και θα είναι 100% συγκεντερωμένοι στο στόχο. Παίζουν με μια ομάδα που διαθέτει την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας, και ευελπιστούν να επικρατήσουν με στήριγμα την άμυνα. Άλλωστε, η Χαρτς μετράει τρία σερί Under 2.5. Σήμερα, περιμένουμε ένα κλειστό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα. Είναι ανώτερη ομάδα, αγωνίζονται μπροστά στον κόσμο τους και η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για αυτούς. Η Χαρτς μπορεί να εκμεταλλευτεί την επιθετική αδυναμία της Χάμιλτον, να παραμείνει ασφαλής και να πάρει εύκολα ή δύσκολα τους τρεις βαθμούς. Το ματς αναμένεται μετρημένο και χωρίς πολύ θέαμα. Επιλέγουμε λοιπόν το Under 2.5 που το βρίσκουμε στο 1.90.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε ένα… διαφορετικό βίντεο, με τις TOP-10 δηλώσεις προέδρων ελληνικών ομάδων.

Δείτε το Part 1

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις