Έρχεται δεξιός οπισθοφύλακας στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλής Αμανατίδης, στις δηλώσεις του μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ με τον Ρήγα Φεραίο, προανήγγειλε ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και άμεσα αναμένονται εξελίξεις.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού όχι μόνο έχουν εντοπίσει τους μεταγραφικούς στόχους, αλλά εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα έχουν προσεγγίσει και μιλήσει με τους παίκτες εκείνους που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη με δύο παίκτες έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι θα ενισχύσουν σημαντικά τον Ολυμπιακό στην προσπάθεια που καταβάλει για την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα με παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ.

Όπως έχουν τονίσει κατ’ επανάληψη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στόχος της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου είναι να αποκτηθούν παίκτες που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το υπάρχον ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές αυτοί να παραμείνουν και την επόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό, με την προοπτική της Φούτμπολ Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν και στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει ενίσχυση και στη γραμμή κρούσης, εφόσον βρεθεί κάτι το αξιόλογο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις