Σερτζίνιο: “Το 2019 να φέρει υγεία και… άνοδο”

Ξεκάθαρος για τους στόχους της ομάδας ήταν ο ταλαντούχος μέσους του Ολυμπιακού Βόλου, Σερτζίνιο.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έχει βοηθήσει εξαιρετικά τους Βολιώτες, που πέραν των τερμάτων είναι εξαιρετικός στο δημιουργικό κομμάτι. Μάλιστα, με δηλώσεις του στο Liganews.gr, ο ίδιος μίλησε για τον τέταρτο όμιλο, αναφερόμενος στην… κόντρα της ομάδας του και της Νίκης για τον τίτλο, ενώ πρόσθεσε πως οι προσωπικοί του στόχοι, είναι να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

“Υγεία, ευτυχία και την πολυπόθητη άνοδο”, λέει ο Σερτζίνιο.

Οι δηλώσεις του Ίβηρα παίκτη των “ερυθρολεύκων”:

“Το φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Υπάρχουν αξιόλογες ομάδες στην κατηγορία. Σε κάθε όμιλο βλέπεις ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο δικό μας όμιλο πιστεύω ακράδαντα πως δύο ομάδες διεκδικούν την άνοδο (σ.σ. Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου). Οι υπόλοιπες ομάδες αγωνίζονται για τη σωτηρία τους στο πρωτάθλημα”.

“Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρα η άνοδος και η πρώτη θέση. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία”.

“Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες συμβαδίζουν με της ομάδας. Να βοηθήσω όσο μπορώ περισσότερο την ομάδα να πάρει την απευθείας άνοδο”.

“Θέλω να ευχηθώ στο κόσμο της ομάδας μας Καλές Γιορτές. Να περάσουν όμορφα με τις οικογένειες τους και το νέο έτος να φέρει υγεία, ευτυχία και την πολυπόθητη άνοδο στον Ολυμπιακό, που όλοι εμείς εδώ θέλουμε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις