«Aπειλεί να φύγει από τη Λίβερπουλ ο Σαλάχ»

Η Λίβερπουλ αναζητά έναν επιθετικό που θα αποτελέσει το back up του Ρομπέρτο Φιρμίνο και ο Μοάνες Νταμπούρ είναι στο «στόχαστρο» της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο 26χρονος φορ από το Ισραήλ κάνει θραύση με τη Σάλτσμπουργκ, με την οποία έχει σημειώσει σε 65 αγώνες 33 γκολ και ήδη δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι «μάτια» των κόκκινων έχουν παρακολουθήσει τον παίκτη της πρωταθλήτριας Αυστρίας.

Πιθανή απόκτηση του Ισραηλινού, όμως, θα δημιουργήσει πρόβλημα με τον Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς όπως σημειώνει δημοσίευμα της «Jerusalem Post «ο Σαλάχ δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Νταμπούρ, ​λόγω της αντιπαλότητας ανάμεσα στις δύο χώρες», αν και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, από το περιβάλλον του Σαλάχ δεν ανησυχούν για πιθανή αντίδρασή του.

Υπενθυμίζεται πως ο Σαλάχ το 2014, αγωνιζόμενος στη Βασιλεία, είχε αρνηθεί να δώσει το χέρι του στους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μια εβδομάδα αργότερα στο Ισραήλ, ο Αιγύπτιος διεθνής άσος είχε επιλέξει αντί χειραψίας να χαιρετήσει τους παίκτες της ισραηλινής ομάδας με γροθιά.

Στο μεταξύ, ο Σαλάχ, που έπεσε πολύ εύκολα στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο με τη Νιούκαστλ, ενδέχεται να το πληρώσει στα κρίσιμα παιχνίδια με Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η φάση θα εξεταστεί σήμερα, προκειμένου να δουν οι ιθύνοντες αν πρέπει να τιμωρηθεί ο παίκτης με ποινή δύο αγωνιστικών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις