“Πιο ανταγωνιστικός στο β’ γύρο ο Ολυμπιακός Β.”

To 2018 κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, αήττητοι, με απολογισμό 10 νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ προκρίθηκαν και στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, έχοντας τέσσερις νίκες στο ενεργητικό τους.

Αναμένεται, ωστόσο, ένας δύσκολος δεύτερος γύρος, όπως άλλωστε τόνισε στις δηλώσεις του και ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Περικλής Αμανατίδης: «Έχουμε φτάσει στα μισά του δρόμου, χρειάζεται να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και πιο καλοί στο δεύτερο γύρο. Περιμένω πιο σκληρό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα και για τον λόγο αυτό η ομάδα θα ενισχυθεί και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις».

Μετά τη Χριστουγεννιάτικη άδεια που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, σήμερα Πέμπτη η ομάδα επέστρεψε στο γήπεδο. Η προπόνηση διεξήχθη στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη και των συνεργατών του, Σωτήρη Πετσιμέρη και Γιάννη Ζαλαώρα.

Απουσίασαν δικαιολογημένα οι Ναζίμ και Σερτζίνιο, οι οποίοι εξασφάλισαν μία μέρα επιπλέον άδεια από τη διοίκηση, καθώς μετέβησαν για τα Χριστούγεννα στη Νιγηρία και στην Πορτογαλία αντίστοιχα. Πάντως, αύριο Παρασκευή και οι δύο αναμένεται να δώσουν το “παρών” στη μεσημεριανή προπόνηση.

Θυμίζουμε, πως το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας επαναρχίζει την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» με αντίπαλο τον Γ.Σ. Αλμυρού.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις