Αποχωρεί από τη Δόξα Δράμας ο Μπύρος;

Ο Γιάννης Μπύρος εξέφρασε για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Δόξα Δράμας…

Ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος και είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη δικηγόρο του, μεθοδεύοντας άμεσα τις διαδικασίες. “Θέλω να κάνω ένα δώρο στη Δράμα, μια ομάδα Β’ Εθνικής. Δίνω την ομάδα στον Ερασιτέχνη, για να διαπραγματευτεί εκείνος με όποιον θέλει. Του πετάω το… μπαλάκι, ας μπλέξουν με όποιον επιθυμούν. Και ένας να με αμφισβητεί, δε θέλω να μείνω. Νιώθω αχαριστία. Δε γίνεται να με… φτύνουν και να παριστάνω οτι βρέχει”φέρεται να τονίζει τις τελευταίες ώρες στον στενό του κύκλο.

Ο Γιάννης Μπύρος περιμένει άμεσα πρόταση για να φύγει, κάνοντας πλάνα εκτός Δόξας και ποδοσφαίρου, ειδάλλως η μεγάλη έξοδος θα μετατεθεί για το καλοκαίρι. “Αν με αμφισβητεί η πόλη, κάνω εκκαθάριση και φεύγω. Δεν είμαι υποχρεωμένος να τερματίσω τη χρονιά. Ουσιαστικά, έχω ήδη φύγει και κάνω υπομονή. Αν προκληθώ όμως λίγο ακόμα, φεύγω και η Δόξα μένει στα κρύα του λουτρού. Χρειάζονται άλλα 700 χιλιάρικα ως τον Μάιο. Θέλω να αφήσω έργο φεύγοντας, κάθε μήνα βάζω 120 χιλιάρικα από την τσέπη μου. Να μη σβήσει η προσπάθεια της τριετίας. Στόχος μου πλέον είναι να αφήσω τη Δόξα εντός δεκάδας και εγγυημένα έσοδα και να φύγω”.

Τρεις στην έξοδο

Στην έξοδο από τη Δόξα Δράμας δείχνουν να βρίσκονται οι Νίκος Κουσκουνάς, Παντελής Ριζογιάννης και Βαγγέλης Πίτκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχουν κληθεί το πολύ ως την Κυριακή στα γραφεία των “Μαυραετών”, για να συζητήσουν τη λύση της συνεργασίας τους, με απόφαση του Γιάννη Μπύρου.

Πηγή: ArenaFM