Στο Κουβέιτ και όχι στο Βόλο το Παγκόσμιο πόλο Νέων Ανδρών 2019

Ο Βόλος θα είχε για μια ακόμα φορά την τιμητική του το καλοκαίρι, αφού ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθούν εδώ δύο πολύ μεγάλες διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων (γεννηθείσες το 2002) και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων ανδρών (γεννηθέντες το 1999). Τελικά, όμως, οι Βολιώτες και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, θα δουν μόνο τη μια από τις δύο μεγάλες διοργανώσεις, αφού η FINA αποφάσισε να δώσει το Παγκόσμιο των Νέων ανδρών στο Κουβέιτ.

Παράλληλα, η LEN ανακοίνωσε ότι τα δύο νέα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που προστέθηκαν φέτος, αυτά των παίδων και κορασίδων βρήκαν στέγη. Οι παίδες θα παίξουν την τελική τους φάση στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και οι κορασίδες θα πάνε στην Ρωσία και συγκεκριμένα στο Κίρισι.

Έτσι, λοιπόν, μπορούμε πλέον να δούμε πού θα διεξαχθούν τα έξι μεγάλα φετινά ραντεβού των υποδομών: Νέοι Άνδρες: Κουβέιτ (Παγκόσμιο), Έφηβοι: Τιφλίδα (Ευρωπαϊκό), Παίδες: Μπουργκάς (Ευρωπαϊκό), Νέες Γυναίκες: Μαδέιρα (Παγκόσμιο), Νεάνιδες: Βόλος (Ευρωπαϊκό) Κορασίδες: Κίρισι (Ευρωπαικό).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις