Super League: Επανέναρξη με 15η αγωνιστική με ψήφους 13-3

Το διοικητικό συμβούλιο της Super League συνεδρίασε την Παρασκευή (28/12) για να αποφασίσει πότε θα διεξαχθεί η 15η αγωνιστική, που είχε αναβληθεί μετά την αποχή των διαιτητών λόγω της επίθεσης στον Θανάση Τζήλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έθεσαν αίτημα η αγωνιστική να διεξαχθεί σε εμβόλιμη ημερομηνία αλλά είχαν με το μέρος τους στην ψηφοφορία που ακολούθησε, μόνο τον Πανιώνιο και τον Άρη (!) και στην άλλη άκρη τις υπόλοιπες 13 ομάδες.

Η 15η αγωνιστική λοιπόν, θα διεξαχθεί στις 12/1, ημερομηνία που είχε οριστεί ο β’ γύρος και αναμφίβολα  πρόκειται για μία συντριπτική ήττα της ομάδας του Πειραιά, ο αντιπρόεδρος της οποίας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, είναι πρόεδρος στον Συνεταιρισμό αλλά ούτε αυτό ήταν αρκετό για να περάσει το αίτημα του Ολυμπιακού. Δείγμα κι αυτό ότι οι ισορροπίες του παρελθόντος έχουν οριστικά αλλάξει…

Ο β’ γύρος λοιπόν, θα πάει μία εβδομάδα πίσω και η σέντρα του θα γίνει το διήμερο 19-20/1. Με την απόφαση αυτή, έγινε δεκτό το αίτημα της Nova (κυρίως) αλλά και της ΕΡΤ που δεν ήθελαν εμβόλιμη αγωνιστική.

Πρόγραμμα βουνό για τον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το μήνα Φεβρουάριο είναι… βουνό.

Οι «ερυθρόλευκοι» στις 14 και 21/2 αντιμετωπίζουν την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League, ο πρώτος αγώνας εντός έδρας.

Πλέον, ανάμεσα στα δύο παιχνίδια, συγκεκριμένα στις 17/2, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά τον αγώνα ρεβάνς με τους Ουκρανούς, ακολουθεί η ΑΕΚ, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (η ακριβής ημερομηνία δεν έχει οριστεί αλλά θα είναι πιθανότατα στις 24/2).

Η ανακοίνωση της Λίγκας

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η αναβληθείσα 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή θα διεξαχθεί στις 12, 13 και 14 Ιανουαρίου 2019, με αντίστοιχη μετακύλιση κατά μία εβδομάδα των επόμενων αγωνιστικών ημερών».

Οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής

ΟΦΗ-Ατρόμητος
Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ-Λεβαδειακός
Λαμία-Απόλλων Σμύρνης
Ολυμπιακός-ΑΕΛ
Ξάνθη-Άρης
ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις