Κούγιας: «Δεν αποκλείεται να επανέλθει ο γιος μου στον Ιωνικό»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, σε ότι αφορά τον Ιωνικό Νικαίας. Για τους λόγους της αποχώρησής του από την ομάδα, τις σχέσεις του με την ομάδα και τις σκέψεις του για το άμεσο μέλλον γύρω από την ομάδα.

Όλα ξεκίνησαν από την ερώτηση που του θέσαμε με το εξής περιεχόμενο:

-Τώρα που η χρονιά τελειώνει για ποιο λόγο η οικογένεια Κούγια αποχώρησε από τον Ιωνικό;

Η απάντηση που έδωσε ο μεγάλος και έμπειρος παράγοντας του ποδοσφαίρου Αλέξης Κούγιας ήταν η εξής:

“Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Δημιουργήθηκε από εμένα έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους κους Σιακάρα και Βανό τους οποίους εμπιστεύτηκα απόλυτα για τη διαχείριση του ταμείου του Ιωνικού. Στον Ιωνικό ήρθα γιατί με παρακάλεσε ο κος Σιακάρας και ο στόχος μου ήταν να παραμείνουμε με το γιο μου το Χρήστο πολλά χρόνια εκεί και να αξιοποιήσουμε, με τον καλύτερο, τρόπο τόσο τις ακαδημίες του Ιωνικού όσο και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Αθήνας και του Πειραιά αγοράζοντας τους από τις ομάδες τους όπως κάναμε με τον Σάμιο από τον Ερμή Κορυδαλλου.

Δυστυχώς μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 40 ημερών και ενώ είχα ήδη καταβάλλει 35.000 ευρώ σε μετρητά και είχα αναλάβει όλα τα έξοδα εξοφλώντας όλες τις προκαταβολές των ποδοσφαιριστών, δίνοντας μάλιστα χρήματα για ποδοσφαιριστές που δυστυχώς από σφάλματα ανθρώπων που προανέφερα, δεν ήρθαν στην ομάδα όπως ο Ντιακιτέ και ο Ομπόσου και ενώ είχαμε συμφωνήσει ότι για κάθε ευρώ που θα καταβάλλεται θα ενημερώνομαι, είχαν κάνει φτερά τα χρήματα από τις Ακαδημίες, τις Διαφημίσεις και τα Διαρκείας αλλά και χρήματα που είχαν διατεθεί χωρίς να έχω ενημερωθεί καθόλου.

Προτιμήσαμε με το γιο μου να αποχωρήσουμε παρά να συγκρουστούμε και μου έκανε εντύπωση, που πριν εμφανιστώ δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν διάβασα δηλώσεις ότι ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα και δεν θα έχει πρόβλημα, ενώ μάθαινα προσωπικά από ποδοσφαιριστές ότι ήταν θέμα χρόνου να φύγουν όλοι γιατί προλάβαιναν να υπογράψουν και σε άλλες ομάδες.

Ήταν θείο δώρο για τον Ιωνικό η εμφάνιση της οικογένειας Τσιριγώτη. Είναι παιδιά που γνωρίζω από τότε που ο ξαδερφός τους είχε πάει στον Παναθηναικό και με χαρά μου έβλεπα και την επαγγελματική τους εξέλιξη στο εμπόριο καυσίμων. Γνωρίζω ότι είναι χρόνια Ιωνικοί και καθαρά παιδιά και θέλω να δηλώσω ότι είναι και χρόνια υπό την προστασία μου.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες ο γιος μου να επανέλθει στο συμβούλιο του Ιωνικού κάτι που μου το χει ζητήσει επίμονα ο Γιάννης ο Τσιριγώτης.

Σαν οικογένεια εγώ και ο γιος μου έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από τον κόσμο του Ιωνικού και ειδικά από τους οργανωμένους που γνωρίζω ότι ο γιος μου έχει συνεχή επαφή ..Χρόνια πολλά σε όλους και τις καλύτερες ευχές μου για την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις