Άπαντες παρόντες στον Ολυμπιακό Βόλου, πλην Σάββα

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του Ολυμπιακού Βόλου είναι την Κυριακή των Φώτων, 6 Ιανουαρίου, όταν και θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» τον Γ.Σ. Αλμυρού, στο ματς που θα ρίξει και την αυλαία του πρώτου γύρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν αρχίσει την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αλμυρό, με καθημερινές προπονήσεις. Μόνο την Πρωτοχρονιά οι παίκτες θα έχουν ρεπό. Τις υπόλοιπες μέρες, πριν και μετά το νέο έτος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινή προπόνηση.

Χθες Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, με τους Ντέιβιντ Ναζίμ και Σερτζίνιο να επιστρέφουν στο Βόλο (είχαν εξασφαλίσει μία επιπλέον μέρα άδεια από τη διοίκηση, καθώς μετέβησαν σε Νιγηρία και Πορτογαλία αντίστοιχα). Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος προπονήθηκε με την ομάδα, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Όσον αφορά τον Σάκη Σάββα (φωτό) και με δεδομένο ότι στην παρούσα φάση ο έμπειρος αμυντικός δεν μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει, οι ιθύνοντες των «ερυθρολεύκων» κινούνται για την απόκτηση ενός ικανού δεξιού οπισθοφύλακα, με τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία και άμεσα αναμένεται να «πέσουν» και οι υπογραφές, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή.

Έπονται κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις, καθώς στην ομάδα θα έρθουν ένας ή δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή. Με κάποιους παίκτες υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και τις προσεχείς μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις