Λ. Κατσαλής: Μπορεί ο Ίωνας την κατάκτηση του Κυπέλλου

Ο Ίωνας αγωνίζεται σήμερα στις 17.00 στο κλειστό του Αλκαζάρ στη Λάρισα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ με αντίπαλο τον ισχυρό Σπάρτακο Λάρισας. Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν ο προπονητής του Ίωνα, Λευτέρης Κατσαλής, παραμένει αισιόδοξος. Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» επισήμανε ότι στις τάξεις του Ίωνα επικρατεί μεγάλη πίστη για την πρόκριση, ενώ συμπλήρωσε πως η ομάδα του έχει ιστορία στον χώρο της τοπικής καλαθοσφαίρισης και παίζει πάντα για τη νίκη.

«Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά που μετέχουμε και εκπροσωπούμε τη Μαγνησία σ’ αυτή τη διοργάνωση. Προετοιμαστήκαμε εντατικά για το φάιναλ φορ. Η ομάδα δεν έχει σταματήσει τις προπονήσεις. Ακόμη και την παραμονή των Χριστουγέννων κάναμε προπόνηση, ενώ το ίδιο έγινε και τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων» τόνισε αρχικά ο Βολιώτης τεχνικός και συνέχισε:

«Μέχρι στιγμής ο ένας στόχος που ήταν να πάμε στο φάιναλ φορ, επιτεύχθηκε. Όπως γνωρίζουμε, σε ένα φάιναλ-φορ όλα μπορούν να συμβούν. Η ομάδα είναι έτοιμη και διεκδικεί το τρόπαιο στα ίσα ίσα με της υπόλοιπες ομάδες».

Σε ερώτηση αν θεωρεί φαβορί τον Σπάρτακο έδωσε την εξής απάντηση: «Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το φάιναλ φορ. Όλοι έχουμε 25% πιθανότητες να πάρουμε το κύπελλο. Ο Ίωνας είναι μια ομάδα μπασκετική με ιστορία στον χώρο της Θεσσαλίας έτσι είναι αναπόφευκτο το γεγονός ότι όπου παίζουμε, πάντα παίζουμε για τη νίκη. Αυτό θα πράξουμε και εναντίον του Σπάρτακου με σκοπό να περάσουμε στον τελικό».

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις