Φινάλε στο 2018 με σούπερ αγωνιστική στην Basket League

Το 2018 φεύγει με ματσάρες στην Basket League, καθώς το Σαββατοκύριακο διεξάγονται οι αγώνες της 11ης αγωνιστικής.

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό μενού. Στη… ζώνη των 15:45, το Περιστέρι με τον Ράιαν Χάροου να επανέρχεται μετά από απουσία δύο αγώνων φιλοξενεί τον Κολοσσό, το Ρέθυμνο θα αναζητήσει την τρίτη νίκη του υποδεχόμενο τον Ήφαιστο που ψάχνει το πρώτο του διπλό, ενώ ο Χολαργός στοχεύει στο τέταρτο σερί ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στο Λαύριο.

Στις 18:00 η Κύμη θα ψάξει τη δεύτερη νίκη της κόντρα στον Άρη που μετρά πέντε σερί ήττες, ενώ στις 19:00 η ΑΕΚ χωρίς τους Καββαδά και Ξανθόπουλο και με εξαιρετικά αμφίβολο τον Χάντερ φιλοξενεί τον Πανιώνιο που έχει ερωτηματικά τη συμμετοχή του Παπαντωνίου.

Την Κυριακή στις 17:00 ο ΠΑΟΚ πιθανότατα δίχως τους Γκάρετ και Μαργαρίτη κοντράρεται με τον Ολυμπιακό που θα παίξει χωρίς τον Αγραβάνη, ενώ στις 19:00 ο Προμηθέας με τον Κασελάκη να επιστρέφει μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα αλλά πιθανότατα δίχως τον Κατσίβελη (όπως και τον έβδομο ξένο Όντουμ) φιλοξενεί τον αήττητο Παναθηναϊκό, που θα παραταχθεί δίχως Λάνγκφορντ στο ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις