Ολυμπιακός: «Προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος»

Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με την απόφαση των ομάδων της Σούπερ Λιγκ να μη μετακυλιστεί η 15η αγωνιστική, αλλά να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από εκεί που σταμάτησε.
Στο χθεσινό Δ.Σ. της Λίγκας βασικό θέμα συζήτησης ήταν το πότε θα διεξαχθεί η αναβληθείσα 15η αγωνιστική, μετά την αποχή των διαιτητών για την επίθεση στον Θανάση Τζήλο.
Με ψήφους 13-3 (μειοψήφισαν Ολυμπιακός, Άρης, Πανιώνιος), οι ομάδες αποφάσισαν το πρωτάθλημα να αρχίσει από εκεί που σταμάτησε και να μην υπάρξει εμβόλιμη αγωνιστική.
Στον Ολυμπιακό επικρατούσε τεράστιος εκνευρισμός, επειδή το εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ θα δοθεί ανάμεσα στα παιχνίδια με τη Ντιναμό Κιέβου κι όχι αμέσως πριν από αυτά, όπως θα συνέβαινε πριν.
Στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο κάνουν λόγο για προσπάθεια αλλοίωση του πρωταθλήματος, θεωρώντας πως επιχειρείται να βγει ο Ολυμπιακός εκτός τροχιάς διεκδίκησης ακόμα και της 2ης θέσης που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.
Παράλληλα τόνιζαν πως σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει σε άλλες χώρες, στην Ελλάδα επιχειρείται να “χαντακωθεί” η προσπάθεια της ομάδας να προχωρήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις