Δυναμώνει περισσότερο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο φετινός Ολυμπιακός Βόλου δείχνει πολύ δυνατός, η ομάδα αποπνέει υγεία και δείχνει πως είναι θέμα χρόνου, πλέον, να επιστρέψει στη Φούτμπολ Λιγκ και να βάλει πλώρη για ακόμη ψηλότερα.

Σίγουρα υπάρχει μπροστά ένας ολόκληρος γύρος, όμως αν κρίνουμε από την παρουσία του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αυτή την ομάδα δύσκολα μπορεί να την σταματήσει κάποιος, τη στιγμή που έχει μέταλλο πρωταθλήτριας, υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, η διοίκηση είναι στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, ενώ ο κόσμος του Ολυμπιακού στηρίζει την προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο. Ακόμη και αυτοί που είχαν απομακρυνθεί, απογοητευμένοι από τη φθίνουσα πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια, βλέπουν πως κάτι καλό γίνεται φέτος στον Ολυμπιακό και επιστρέφουν στο γήπεδο, χειροκροτώντας κάθε Κυριακή τις επιτυχίες των «ερυθρολεύκων».

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν επαναπαύονται. Γνωρίζουν πολύ καλά πως ο δρόμος προς την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Φούτμπολ Λιγκ δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Όλα τα παιχνίδια κρύβουν δυσκολίες και θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να είναι σοβαροί και προσηλωμένοι στο στόχο τους σε κάθε ματς, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Αυτή τη φιλοσοφία έχει περάσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Περικλής Αμανατίδης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα απαιτητικός προπονητής.

Παράλληλα,  η ομάδα θα ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις