Ξεκαθαρίζει.. του Τζιώρα – “Διαζύγιο” με τρεις

Με προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου άρχισε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, την Κυριακή 6 Ιανουαρίου. Στην προπόνηση δεν έλαβαν μέρος τρεις ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν με την ομάδα. Πρόκειται για τους Θανάση Κυριαλάνη και Βασίλη Λάιο κατόπιν σχετικής εισήγησης του προπονητή και του Κρις Μακένγκο, ο οποίος επέστρεψε στην πατρίδα του (Γαλλία) καθώς δυσκολεύτηκε προσαρμοστεί στα δεδομένα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και της ελληνικής πραγματικότητας.

Στο απουσιολόγιο καταγράφηκε και το όνομα του Γιάννη Δωματά, ο οποίος ζήτησε δύο μέρες επιπλέον άδεια για οικογενειακούς λόγους. Στην προπόνηση, επίσης, δεν έλαβε μέρος ο Άγγελος Ματθαίου, ο οποίος ταλαιπωρείται από εποχική ίωση.

Ο Χρήστος Τζιώρας είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Δ.Ε, κ. Ιμεράι, παρουσία του κ. Ντόστανιτς αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους εξέφρασε την επιθυμία να μεταγραφεί σε σύλλογο της Football League. Το αποτέλεσμα της συνάντησης και τα περιθώρια συνέχισης της συνεργασίας θα γνωστοποιηθούν και από τις δύο πλευρές το Σάββατο(29/12).

Η προετοιμασία θα συνεχίζεται σήμερα με διπλή προπόνηση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού το πρωί και γυμναστήριο το απόγευμα.

Η ανακοίνωση λύσης συνεργασίας για τους Λάιο, Κυριαλάνη και Μακένγκο

Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκη Βόλου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Λάιο, Θανάση Κυριαλάνη και Chris Makengo. Τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο και τους εύχεται ότι καλύτερο στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις