“Τα Μετέωρα έχουν κερδίσει τον σεβασμό”

Την εξαιρετική παρουσία των Μετεώρων στη Γ’ Εθνική στάθηκε ο γκολκίπερ του συλλόγου, Μιχάλης Ζαρόπουλος.

Στο Liganews.gr μίλησε ο 27χρονος τερματοφύλακας των Πρωταθλητών Τρικάλων, τονίζοντας πως η κατηγορία είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ενώ απένειμε τα εύσημα και στον κόσμο, τονίζοντας πως είναι δίπλα στην ομάδα, ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Τα όσα δήλωσε ο Μ. Ζαρόπουλος:

Για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και την ομάδα των Μετεώρων:

«Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Έχοντας πλέον μια πλήρη εικόνα από τον τέταρτο όμιλο, μπορώ να πω ότι εκτός των δύο ομάδων του Βόλου που πρωταγωνιστούν, οι υπόλοιπες μπορούν να κερδίσουν αλλά και να χάσουν από οποιαδήποτε ομάδα.

Το πρωτάθλημα διαθέτει αρκετούς ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από τις πάνω κατηγορίες. Αυτό κάνει καλό στη Γ’ Εθνική γιατί δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο που ζει στην επαρχία να δει αυτούς τους παίκτες να αγωνίζονται και να τους δίνει μια διαφορετική εικόνα, από αυτή των τοπικών κατηγοριών.

Όσον αφορά τη δική μου ομάδα, είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία και μπορώ με σιγουριά να πω ότι έχουμε δείξει πως δεν βρισκόμαστε τυχαία ψηλά στη βαθμολογία.

Έχουμε κερδίσει των σεβασμό των αντιπάλων, αλλά και των φιλάθλων μας και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ο βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι, καταρχάς, να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους δικούς της στόχους. Μόνο έτσι θα θεωρήσω τη δική μου χρονιά πετυχημένη».

Για το φίλαθλοι κοινό του συλλόγου:

«Για τον κόσμο της ομάδας θα ήθελα ειλικρινά να τους ευχαριστήσω γιατί είναι δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, ακόμα και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Θα ήθελα, επίσης, να τους πω πως έχουν και αυτοί ένα μερίδιο για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

Πρέπει να μείνουμε έτσι ενωμένοι μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρος πως θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της χρονιάς την επίτευξη του στόχου μας».

Τέλος, ο Μιχάλης Ζαρόπουλος απέστειλε τις δίκες του ευχές, ένεκα των ημερών, λέγοντας:

«Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά σε όλους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις