«Βυσσινί» χρώμα στην Παιδιατρική του νοσοκομείου Λάρισας

Βαγγέλης Μόρας, Νίκος Καρανίκας, Αντώνης Φατιόν, Θοδωρής Τριποτσέρης και Αλέξανδρος Χαλάτσης εκπροσώπησαν την ΑΕΛ, δίνοντας το παρόν σήμερα το μεσημέρι στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΛ και προσφέροντας χαρά στα νοσηλευόμενα παιδιά και πολλά δώρα!

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου των «βυσσινί»:

«Χαρούμενες φωνούλες, πανέμορφες στιγμές αγάπης και για 2η συνεχή χρονιά βυσσινί χρώμα στη γιορταστική εκδήλωση της Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του ΠΓΝ Λάρισας.

Αντιπροσωπεία παικτών της ΑΕΛ, αποτελούμενη από τους αρχηγούς της ομάδας μας, Βαγγέλη Μόρα, Νίκο Καρανίκα, Αντώνη Φατιόν, καθώς και τους Θοδωρή Τριποτσέρη και Αλέξανδρο Χαλάτση, βρέθηκε το μεσημέρι στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΛ, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του Καθηγητή της κ. Γεωργίου Συρογιαννόπουλου και της προϊσταμένης κας Κατερίνας Παπακωνσταντίνου.

Τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συνοδεύονταν από τον διοικητικό κ. Ζήση Ντελόπουλο και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΠΑΕ κ. Γιάννη Καλογιάννη, υποδέχθηκαν τα παιδιά και η ορχήστρα της εκδήλωσης με τον …ύμνο της ΑΕΛ!!! Περίσσεψε η συγκίνηση και η γιορτινή ατμόσφαιρα έφτασε στο ζενίθ.

Ο κ. Ντελόπουλος μετέφερε τους χαιρετισμούς, την αγάπη και τις ευχές του κ. Αλέξη Κούγια, ο οποίος αφίχθη αργά το απόγευμα στη Λάρισα και δεν πρόλαβε να παρευρεθεί, ενώ ταυτόχρονα δόθηκαν στον Καθηγητή της Κλινικής η επετειακή φανέλα της ΑΕΛ και το βραβευμένο βιβλίο “Τα μυστικά της Βασίλισσας”.

Ακολούθως οι παίκτες της ομάδας μας μοίρασαν σε όλα τα νοσηλευόμενα αγόρια μπάλες και φανέλες, ενώ στα κοριτσάκια δόθηκαν κούκλες και παιχνίδια.

Κάτι παραπάνω από ανθρώπινες ήταν και οι στιγμές του αποχαιρετισμού, καθώς οι ποδοσφαιριστές μας και οι συνοδοί τους φανερά συγκινημένοι, ευχήθηκαν σε όλα τα παιδιά ταχεία επάνοδο στα σπίτια τους, εισπράττοντας αμέτρητα χαμόγελα κι ένα ατελείωτο χειροκρότημα».