Διευκρινίσεις Ηρακλή για τις αποχωρήσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής θέλοντας να βάλει τα πράγματα στην θέση της, αναφορικά με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα.
Τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Ο Πρόεδρος και Μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ αλλά και το Δ.Σ. αισθάνονται την ανάγκη να προβούν σε μια σειρά διευκρινιστικών δηλώσεων γύρω από τα τεκταινόμενα στην ομάδα μας τον τελευταίο καιρό.

Διευκρινίσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με τις παραιτήσεις – αποχωρήσεις μελών του Δ.Σ. αλλά και στελεχών της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.

1. Η παραίτηση του κύριου Γιάννη Παπαδόπουλου δεν έχει υπόσταση από τη στιγμή που δεν είχε έμμισθη σχέση με την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Ο ρόλος του ήταν βοηθητικός προσφέροντας περιοδική χρονικά βοήθεια σε θέματα κυρίως αδειοδότησης.

2. Η παραίτηση του κύριου Γιώργου Κυρίτση συνδυάζεται με την αντικατάστασή του ως νομικού συμβούλου της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από άλλον συνάδελφό του με αποκλειστική ειδικότητα στο αθλητικό δίκαιο. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που του είχε ζητηθεί να συνεργαστεί με κάποιο άλλο νομικό γραφείο και αρνήθηκε ευγενικά και τις δύο ακολουθώντας στη συνέχεια η παραίτησή του.

3. Η παραίτηση του κυρίου Νίκου Υψηλάντη είναι συνυφασμένη με την απομάκρυνση των τριών υπαλλήλων της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στο τμήμα επικοινωνίας – γραφείο τύπου. Ήταν ριζικά αντίθετος με την αποχώρηση έστω και ενός εκ των τριών κι έτσι οδηγήθηκε στην παραίτηση του.

4. Η απομάκρυνση του κυρίου Νίκου Γραμμένου από το τμήμα Μarketing ήταν αποτέλεσμα της μη ταυτόσημης αντίληψης γύρω από βασικά θέματα του τμήματος.

5. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι προσπάθειες για ενίσχυση της ομάδας συνεχίζονται. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνονται από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ και όχι από τα ΜΜΕ όταν οι συμφωνίες θα ολοκληρώνονται και οι ποδοσφαιριστές θα φορούν τη φανέλα με τον ΗΜΙΘΕΟ στο στήθος.

Κοινός παρανομαστής όλων των παραιτήσεων – αποχωρήσεων είναι η διαφορά βασικής φιλοσοφίας ως προς τα θέματα οργάνωσης και διοίκησης σε όλο το φάσμα λειτουργίας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ. Με την προσθήκη του κύριου Ηλία Θεοδωρίδη στο διοικητικό σχήμα της ομάδος, ενισχύουμε και εντείνουμε τις προσπάθειές μας για ένα καινούριο και διαφορετικό ΗΡΑΚΛΗ όπως τον ονειρευόμαστε όλοι.

Αφήνουμε πίσω τις παθογένειες και τα λάθη του παρελθόντος και αγωνιζόμαστε όλοι μαζί διοίκηση και λαός για έναν ΗΡΑΚΛΗ υγιή και δυνατό παντού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις