Μόνο Πρωτοχρονιά ξεκούραση στον Ολυμπιακό Β.

Με μεσημεριανή προπόνηση συνεχίστηκε το Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού σταδίου, στην οποία έλαβαν μέρος όλοι οι παίκτες, πλην του τραυματία Σάκη Σάββα. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά και σε θέματα τακτικής. Σήμερα και αύριο παραμονή Πρωτοχρονιάς οι παίκτες θα προπονηθούν κανονικά, θα κάνουν ρεπό την πρώτη μέρα του έτους και την Τετάρτη θα επιστρέψουν στο γήπεδο, καθώς η προετοιμασία για το παιχνίδι της 6ης Ιανουαρίου με τον Γ.Σ. Αλμυρού εκτός έδρας θα μπει στην τελική ευθεία.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, άμεσα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση δεξιού οπισθοφύλακα, ο οποίος θα έχει αντίστοιχα χαρακτηριστικά με αυτά του Νίκου Μπουτζίκου, που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά. Θυμίζουμε, πως οι συζητήσεις με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, με παραστάσεις από τις επαγγελματικές κατηγορίες, έχουν προχωρήσει και μένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, προκειμένου ο παίκτης να έρθει στο Βόλο και να υπογράψει.

Οι ιθύνοντες της ομάδας, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία, κινούνται για την απόκτηση ενός δυναμικού μέσου, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτηθεί και παίκτης με επιτελικά προσόντα, με τον Ολυμπιακό να γίνεται πολύ δυνατός στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις