Αμανατίδης: Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…

Ακόμη καλύτερο Ολυμπιακό Βόλου θα δουν οι φίλαθλοι της ομάδας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως υπόσχεται ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Περικλής Αμανατίδης.

Ο Μακεδόνας τεχνικός με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Θεσσαλία” μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:

«Περιμένω έναν πολύ σκληρό δεύτερο γύρο στο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί με αξιόλογους παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, παρότι η ομάδα έχει πολύ καλό έμψυχο υλικό και εξαιρετικά αποδυτήρια, από τα καλύτερα που έχω ζήσει, ως προπονητής.

Είμαι της άποψης, ωστόσο, πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό θέλουμε να εφαρμόσουμε και στον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν στην ομάδα και θα τις υλοποιήσουμε. Μπορεί να κινούμαστε για την απόκτηση δύο παικτών τον Ιανουάριο, αλλά μπορεί να έρθουν στην ομάδα ακόμη και τέσσερις ποδοσφαιριστές. Θα γίνουν ποιοτικές κινήσεις και τουλάχιστον δύο παίκτες θα είναι ενδεκάδας.

Τον περασμένο Μάιο στον Ολυμπιακό έγινε ο σχεδιασμός της ομάδας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα και η οποία διαπρέπει, βάσει των αποτελεσμάτων και των εμφανίσεών της. Τον Δεκέμβριο έγιναν ανάλογες κινήσεις, σε μικρότερη κλίμακα, όσον αφορά τον αριθμό των παικτών που θα αποκτηθούν και το πλάνο μας θα υλοποιηθεί τον Ιανουάριο.

Αυτή τη στιγμή οι δεύτερες επιλογές που διαθέτει ο Ολυμπιακός είναι παίκτες πρώτης γραμμής, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι βασικοί όχι μόνο σε ομάδες της Γ’ Εθνικής, αλλά και της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός κάνει πρωταθλητισμό και σε κάθε παιχνίδι θα παίζουν αυτοί που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, αυτοί που αντέχουν την πίεση και ανάλογα με τις συνθήκες κάθε αγώνα. Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε και δεν πρόκειται να μας σταματήσει κανείς. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό θα πρέπει να δίνεις νέα κίνητρα. Θα γίνουμε πιο σκληροί, θα «κλειδώνουμε» τα παιχνίδια και δεν θα σπαταλάμε ευκαιρίες, όπως έγινε στο παιχνίδι με τον Φωκικό. Οι φίλαθλοι να είναι έτοιμοι να δουν έναν ακόμη πιο δυνατό Ολυμπιακό, βάσει του σχεδιασμού που γίνεται».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις