Φιλική νίκη του ΝΠΣ Βόλος επί του Θησέα

Φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Αγριάς έδωσαν Θησέας και ΝΠΣ Βόλος. Οι φιλοξενούμενοι νίκησαν με 3-2, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν όμορφο θέαμα.
Ο προπονητής του ΝΠΣ Βόλος, Χουάν Φεράντο, είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές, ώστε να τους κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.
Το σκορ άνοιξε στο 28ο λεπτό ο Πέτσης με χτύπημα πέναλτι, ενώ για τον ΝΠΣ Βόλος ισοφάρισε στο 37’ ο Ηλιόπουλος. Οι «κυανέρυθροι» πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με χτύπημα πέναλτι του Δημόπουλου στο 42’.
Στην επανάληψη ο ΝΠΣ Βόλος με τον Πίσπα στο 70’ έκανε το 1-3, για να μειώσει το σκορ σε 2-3 για λογαριασμό του Θησέα ο Πέτσης στο 75’.
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Μπόρας, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε, Δημητριάδης, Οικονόμου (80’ Παναγιώτου), Κοτζαθανάσης (46’ Χατζησταμάτης), Διαμαντόπουλος, Πέτσης (80’ Κακάλιας), Ζάχος (65’ Αγιασιώτης), Τσιουρής (75’ Φραγκογιάννης).
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Μπουργάνης (60’ Κραβαρίτης), Ντεντάκης (46’ Μπόλης), Γκαλίτσιος (46’ Καρρίκι), Ρούσσος (46’ Ανδρικόπουλος), Δημόπουλος (46’ Θεοδωρόπουλος), Ενγκουεμ (55’ Καραγιάννης), Καμπαγιέρο (35’ Δόρης) (60’ Πίτου Γκαρσία), Λούκας (46’ Κορέλας), Κότο (46’ Μπάλας), Ηλιόπουλος (46’ Μάντζης), Πίσπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις