“Βλέπει” Ματέους Περέιρα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να τσεκάρει περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση στη θέση του εξτρέμ. Μια από αυτές που σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ» ήρθε στο προσκήνιο είναι ο Ματέους Περέιρα. Πρόκειται για τον 22χρονο Βραζιλιάνο που ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και είχε απασχολήσει τους «κιτρινόμαυρους» και το καλοκαίρι. Τότε είχε καταλήξει δανεικός στη Νυρεμβέργη, ωστόσο τα πράγματα δεν έχουν πάει όπως θα περίμενε ο ίδιος.

Ο Περέιρα, που είναι αριστεροπόδαρος αλλά αγωνίζεται κυρίως αριστερά, μετρά μόλις επτά συμμετοχές στην Bundesliga και μία στο Κύπελλο και ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος, καθώς περίμενε να έχει μεγαλύτερο ρόλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Η διακοπή του δανεισμού του είναι πολύ πιθανή και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει κρούση από την πλευρά της ΑΕΚ για να τον πάρει με την προϋπόθεση να οριστεί προσιτή οψιόν αγοράς. Ο Περέιρα πληροί τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από την «Ένωση», καθώς είναι παίκτης εξελίξιμος, σε καλή ηλικία και φιλοδοξία, ενώ συν τοις άλλοις διαθέτει πορτογαλικό διαβατήριο και δεν θα καλύψει θέση ξένου.