«Μπροστά μας ιστορικές ομάδες όπως η Νίκη και ο Πιερικός»

Για 2η σεζόν θα βρίσκεται στην Φαρκαδόνα καθώς είπε το «ΟΚ» στην διοίκηση της ΑΕΦ. Ο λόγος για τον Πέτρο Διβανέ που θα συνεχίσει να σκοράρει με τους νεοφώτιστους στην Γ΄ Εθνική.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικος με καταγωγή από το Ζάρκο (23 Ιανουαρίου 1994) βοήθησε την Φαρκαδόνα να κατακτήσει το 41ο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΤ και κατά την άποψη μας είναι αυτός που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος και είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως γνωρίζει τα κατατόπια της κατηγορίας έχοντας αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική σε Τύρναβο και Πυργετό Λάρισας.

Γιατί επέλεξες τη Φαρκαδόνα;
Το γεγονός ότι είχαμε μια εξαιρετική χρονιά και η προσέγγιση των διοικούντων της Φαρκαδόνας. Οι Φραγκούλης και Χαλβατζάς μου εξήγησαν τους στόχους της ομάδας ενώ ο προπονητής μου, Τάκης Ρούσσας μου έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ για αυτό. Είχαμε πολύ καλό κλίμα πέρυσι και μακάρι να παραμείνει έτσι.

Οι στόχοι που έχετε θέσει;
Ασφαλώς η εύκολη παραμονή. Όλοι γνωρίζουν ότι η Γ΄ Εθνική έχει διαφορετικές απαιτήσεις και αγωνίζονται παίκτες που έχουν παίξει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Θα βρούμε απέναντι μας ιστορικές ομάδες όπως ο Πιερικός και η Νίκη Βόλου και ομάδες οι οποίες έχουν καταθέσει τα διαπιστευτήρια τους όπως ο Αιγινιακός, η Νεοκαισάρεια, ο Θεσπρωτός και γενικά οι περισσότερες ομάδες του ομίλου.

Το μήνυμα σου, στον κόσμο της Φαρκαδόνας;
Θέλουμε όλο τον κόσμο κοντά μας. Όχι μόνο της Φαρκαδόνας αλλά ολόκληρης της περιοχής. Υπάρχει δυστυχώς ένα πρόβλημα με το γήπεδο μας αλλά πιστεύουμε πως με καλή θέληση όλα μπορούν να λυθούν. Μακάρι η δημοτική αρχή να σταθεί στο πλευρό μας για να μπορούμε να αγωνιστούμε στο «σπίτι» μας.

goaltrikala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις