«Δεν θέλω φίρμες»

Στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Δόξας Δράμας, όπου και έγινε την Δευτέρα (31/12) η τελευταία προπόνηση, για το 218 βρέθηκε ο μεγαλομέτοχος των «μαυραετών» Γιάννης Μπύρος.

Ο ισχυρός άντρας της μακεδονικής ΠΑΕ σε ομιλία που είχε προς τους παίκτες τόνισε ότι:«Όποιος δεν ματώνει τη φανέλα δεν θα είναι ευπρόσδεκτος. Φίρμες δεν θέλω στην ομάδα, αλλά παιδιά με όνειρα και φιλοδοξίες. Θα είμαι από τους πρώτους που θα επικροτήσω  τυχόν μεγάλο άλμα στην καριέρα σας. Δεν έχω να κερδίσω τίποτα. Όλοι έχετε μονοετή συμβόλαια, με χρησιμοποιείτε, δεν σας χρησιμοποιώ».

Παράλληλα ο ίδιος ξεκαθάρισε πως θα στηρίξει τους νέους και ταλαντούχους παίκτες, με τους τελευταίους να υπόσχονται ότι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους, προκειμένου η ομάδα να έχει την καλύτερη δυνατή πορεία.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η ΠΑΕ έκανε γνωστό, ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ άμεσα θα γίνουν τρεις μεταγραφές. Όσον αφορά την προπόνηση της Δευτέρας, στην οποία οι Κρουθ και Κρητικός ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αυτή περιελάμβανε εργομετρικές ασκήσεις, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία του αγώνα με τον Καραϊσκάκη θα ξεκινήσει την Τρίτη (1/1).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις