«Να αναστρέψουμε την κατάσταση»

Τους στόχους του Φωκικού έθεσε ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος, μιλώντας στο liganews.gr.

Για το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου δήλωσε: «Η φετινή Γ’ Εθνική είναι σίγουρα πιο δύσκολη και κυρίως ο όμιλος μας. Θεωρώ ότι ίσως ο δικός μας όμιλος να είναι ένας από τους πιο δυνατούς, λόγω των πολλών ιστορικών ομάδων. Άλλωστε αυτό φαίνεται από την βαθμολογία, που αν εξαιρέσουμε τους δύο πρώτους, όλοι οι άλλοι είμαστε σχετικά κοντά!»

Για τους στόχους του Φωκικού: «Όσον αφορά τον στόχο της ομάδας, σίγουρα είναι η παραμονή στην κατηγορία και όσο πιο ψηλά γίνεται… Πιστεύουμε σε αυτό πάρα την δύσκολη μας θέση και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αναστρεψουμε την κατάσταση!»

Για τον προσωπικό του στόχο: «Ο δικός μου στόχος είναι να κάνω ό,τι μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα ώστε να πετύχει τον στόχο της και έπειτα αν βρεθεί κάτι καλύτερο να κάνω το επόμενο βήμα. Δουλεύω για αυτό καθημερινά και είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση!

Για τον κόσμο του Φωκικού: «Ο κόσμος είναι δίπλα στην ομάδα και τον ευχαριστούμε για αυτό, καθώς πάρα τις δυσκολίες που περνάει ο σύλλογος μας στηρίζει! Τους θέλουμε όλους δίπλα μας αυτή τη στιγμή ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να πάμε την ομάδα εκεί που της αξίζει, Γιατί ο φωκικος είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και σίγουρα δεν της αξίζει αυτή η θέση!«

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις