ΑΟ Χαλκίς: Στο χείλος του γκρεμού

Μοιράσου το άρθρο

Ο ΑΟ Χαλκίς δεν έχει μέλλον και μετά τις τελευταίες εξελίξεις αυξήθηκαν στο μέγιστο οι πιθανότητες αποχώρησης από τη Γ’ εθνική.

Στη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (28/12) δεν προέκυψε νέα διοίκηση.

Επικράτησε η πρόταση του πρώην προέδρου της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με την οποία εξουσιοδοτούνται πέντε πρώην πρόεδροι να δώσουν λύση.

Συγκεκριμένα, οι Καρυστινός, Ταρνανάς, Ελευθεριάδης, Αναγνωστάκης και Τσαγκάρης καλούνται να σχηματίσουν διοίκηση μέχρι σήμερα Τετάρτη 2/1. Και παράλληλα να βρουν πόρους για να μπορεί η ομάδα να συνεχίσει να αγωνίζεται στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής. Αν δεν συμβεί το παραπάνω ο ΑΟΧ θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και αυτόματα θα υποβιβαστεί στο τοπικό.

Οι ποδοσφαιριστές Μπουζούρας, Χολέβας και Βέργος που παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες και ζήτησαν επιτακτικά τα δελτία τους για να φύγουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην προπόνηση της Παρασκευής (28/12) βρέθηκαν μόλις 7 παίκτες, ανάμεσά τους οι γκολκίπερ Ανδρούτσος και Μήλιος.

Προπόνηση στην ομάδα κάνει ο γυμναστής-προπονητής Τάκης Τσακαλίδης και ο φροντιστής Ντίνος Λύκος.

Τέλος, την Κυριακή (30/12) η ομάδα έχει αγώνα Κυπέλλου με την Αρτάκη, αλλά με την υπάρχουσα κατάσταση δύσκολα θα εμφανιστεί στο γήπεδο.

sportime.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις