Επίσημα Τζιώρας στην Άρτα

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Χρήστου Τζιώρα, ο οποίος φωτογραφήθηκε με την φανέλα της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζιώρα.

Ο έμπειρος επιθετικός γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1988 (30 ετών) και το πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν είχε 11 συμμετοχές και 7 τέρματα με τη φανέλα της Νίκης Βόλου.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τη Γαλατινή και στη συνέχεια αγωνίστηκε κατά σειρά σε: ΑΕ Πολυκάστρου, Φλώρινα, Κοζάνη, Πυρσό Γρεβενών, Αετό Σκύδρας, Παναργειακό, Βατανιακό, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Αχαρναϊκό, Βέροια και ξανά στη Νίκη Βόλου. Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 66».

Ακόμη, την Τετάρτη (2/1) το βράδυ ο Καραϊσκάκης ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Σερράνο και Ροντρίγκεζ.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον μεσοεπιθετικό David Serrano Molina.

Ο 23χρονος (25/04/1995) Ισπανός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε: Martinenc, Damm, Girona, Badalona και Peralada, όλες ομάδες της Ισπανίας.

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 47. David καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!».

«Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού κεντρικού αμυντικού Jose Antonio Rodriguez Munera.

O 33χρονος (01/07/1985) έμπειρος αμυντικός αποτελεί το δεύτερο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 4.

Ο Jose στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Ισπανίας, που είναι οι εξής: Mallorca B, Ciudad Murcia, Torrevieja, Ferriolense, Ibiza, Guijuelo, Poli Ejido, Eibar, Burgos, Salamanca, Arroyo, L’ Hospitalet, Socuellamos, Extremadura.

Τελευταίος του σταθμός ήταν η Maccabi Herzliya από το Ισραήλ. Jose καλωσόρισες στην οικογένεια της ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις