Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού Β. Δεληζήσης και Καραμανλής

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας, καθώς και οι τέσσερις στόπερ που αγωνίστηκαν πέρυσι στην ομάδα αποτελούν παρελθόν (Γιαλούσης, Ιντζίδης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας). Οι διοικούντες την ΠΑΕ, σε συνεργασία με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, κινούνται για την απόκτηση έμπειρων και ικανών…

…κεντρικών αμυντικών. Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκονται δύο στόπερ που πέρυσι αγωνίστηκαν στο γειτονικό νομό της Λάρισας. Ο λόγος για τον Γιώργο Δεληζήση (φωτό) και τον Δημήτρη Καραμανλή.
Ο 27χρονος Δεληζήσης αγωνίστηκε την περσινή περίοδο στην ΑΕΛ, όπου ήταν από τα βασικά της στελέχη, έπαιξε με επιτυχία τα προηγούμενα δύο χρόνια με τον Απόλλωνα Σμύρνης (σε Β’ Εθνική και Σούπερ Λιγκ), ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Εορδαϊκού, των Πόντιων Κατερίνης και της Νίκης Βόλου.
Ο 29χρονος Καραμανλής έπαιξε πέρυσι στον δεύτερο του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στον Τύρναβο (τον γνωρίζει πολύ καλά και αυτόν ο Χαραλαμπίδης), ενώ είχε ξεκινήσει τη χρονιά στην Παναχαϊκή. Για τέσσερα χρόνια έπαιξε στην Καλαμαριά, ενώ αγωνίστηκε επίσης στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στον ΠΑΟΝΕ, στα Γιαννιτσά και στην Επανομή.