Ε. Τσιμπανάκος: Προτεραιότητα η απόκτηση μπακ και αμυντικού χαφ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και στην εκπομπή «Clasico» μίλησε σήμερα ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται αυτό το διάστημα από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον Μανώλη Νικολακάκη, για τον οποίο ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες πως θα αποκτηθεί από τους «ερυθρόλευκους», απάντησε πως ο Ολυμπιακός μιλά όχι με έναν, αλλά με πέντε ποδοσφαιριστές. Μεταξύ αυτών είναι και ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, ωστόσο, όπως είπε, δεν έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις με κανέναν, αν και στη συνέχεια ανέφερε, πως είναι θέμα ημερών να ανακοινωθούν οι παίκτες που θα αποκτηθούν από τον Ολυμπιακό.

Είναι κάποια διαδικαστικά θέματα, είπε, που θα πρέπει να ξεπεραστούν, όπως για παράδειγμα, να λύσουν πρώτα τα συμβόλαια τους οι παίκτες για τους οποίους κινείται η ομάδα. «Ξέρουμε σε ποιες θέσεις χρειαζόμαστε ενίσχυση, κινούμαστε μεθοδικά, σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία και ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, βλέποντας και το μέλλον…» τόνισε ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Στη συνέχεια έγινε πιο σαφής, λέγοντας, πως ο Ολυμπιακός έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός δεξιού οπισθοφύλακα και ενός αμυντικού χαφ. «Αυτό δεν σημαίνει πως αν ανοίξει η… όρεξη δεν μπορεί η ομάδα να αποκτήσει σέντερ φορ, «δεκάρι» και έναν ακραίο επιθετικό. Θα κινηθούμε ανάλογα…». Επίσης, δεν απέκλεισε να αποκτήσει ο Ολυμπιακός και κάποιος παίκτη ως δανεικό.

Ερωτηθείς για το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών τόνισε: «Δεν αποφασίζουμε εμείς γι’ αυτό. Ως σύλλογος, όμως, δεν θέλουμε να υπάρξει αναδιάρθρωση, γιατί θα χαθεί έτσι μία χρονιά. Είναι κρίμα γι’ αυτούς που βάζουν χρήματα σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αναφέρομαι σε αρκετές ιστορικές ομάδες που αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική (σ.σ. ανέφερε την Καλαμάτα, την Καβάλα, τον Παναργειακό). Το περασμένο καλοκαίρι οι άνθρωποι αυτοί έκαναν έναν προϋπολογισμό, βάσει ενός συγκεκριμένου στόχου. Είναι άδικο μέσα στη χρονιά να παίρνονται άλλες αποφάσεις, οι οποίες θίγουν κάποιες ομάδες».

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις