Αίτηση για αναβολή των αγώνων του Μακρυχωρίου και ΑΟ Σελλάνων

Σε «λευκό κλοιό» είναι όλη η χώρα λόγω της κακοκαιρίας που ακούει στο όνομα «Σοφία» και η περιοχή μας έχει πληγεί σοβαρά από τα φαινόμενα παγωνιάς και χιονόπτωσης που επικρατούν.
Από αυτά, δεν ξέφυγαν ούτε οι αγωνιστικοί χώροι που σκεπάστηκαν με χιόνι και είναι αδύνατο να είναι σε θέση να φιλοξενήσουν αγώνες έως την Κυριακή (6/1) που είναι να διεξαχθεί η 13η αγωνιστική στη Γ’ Εθνική.
Γι’ αυτό το λόγο, η ΕΠΣ Καρδίτσας απέστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ, αιτούμενη την αναβολή των αναμετρήσεων στον 4ο Όμιλο για τα ματς του Απόλλωνα Μακρυχωρίου και του ΑΟ Σελλάνων, οι οποίες αγωνίζονται εντός έδρας σε ΔΑΚ Καρδίτσας και Δημοτικό Στάδιο Προαστίου με Μετέωρα και Φωκικό αντίστοιχα.
Και οι δύο αγωνιστικοί χώροι κρίνονται ακατάλληλοι διά γυμνού οφθαλμού για διεξαγωγή αγώνα και έτσι η τοπική Ένωση ζήτησε εκ μέρους των Σωματείων την αναβολή των αγώνων
Αναλυτικά:
“Κύριε Πρόεδρε
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων (χιονοπτώσεις, παγετός, θερμοκρασίες αρκετά κάτω του μηδενός) τα οποία έχουν εκδηλωθεί στο Νομό μας, το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ στο οποίο αγωνίζεται ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ και το γήπεδο ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ που αγωνίζεται ο Α.Ο ΣΕΛΛΑΝΩΝ είναι ακατάλληλα για τη διεξαγωγή αγώνων.
Παρακαλούμε όπως αναβάλλεται τους προγραμματισμένους αγώνες της 13η αγωνιστικής της 6-1-2019 και ώρα 15:00 μεταξύ των ομάδων
ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ – ΜΕΤΕΩΡΑ Α.Σ
Α.Ο ΣΕΛΛΑΝΩΝ – ΦΩΚΙΚΟΣ Α.Σ
Στόχος μας όλων είναι η διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των αγώνων, αλλά και η προστασία όλων των ποδοσφαιριστών, αξιωματούχων αγώνων και των φιλάθλων”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις