Κοντά στον Πιερικό ο Ντινόπουλος

Προ των πυλών του Πιερικού δείχνει ο επιθετικός Νίκος Ντινόπουλος. Ο Γρεβενιώτης σέντερ φορ, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Ολυμπιακό Βόλου, είναι ένα βήμα από τους “μελανόλευκους”, αφού έχουν προχωρήσει πολύ οι επαφές και ουσιαστικά υπάρχει προφορική συμφωνία.
Ο 22χρονος είναι ο “εκλεκτός” του Νίκου Θεοδοσιάδη για τη γραμμή κρούσης, παρότι εξετάστηκαν αρκετές λύσεις και το πιθανότερο είναι την Παρασκευή να μεταβεί στην Κατερίνη, για… βέρες, ανακοινώσεις και έναρξη προπονήσεων.

Ο Ντινόπουλος έχει αγωνιστεί σε Γρεβενά Αεράτα, Ολυμπιακό Βόλου (Football League, Θύελλα Φιλώτα, την προηγούμενη διετία στη Νάουσα και φέτος άρχισε τη σεζόν στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Ο υψηλόσωμος φορ θεωρείται γνώστης της κατηγορίας, απασχόλησε και άλλες ομάδες, ενώ θα πλαισιώσει στην επίθεση τους Σεχολάρι, Δαδάκο, Κυπαρίσση, Μηλιώτη, μετά τη φυγή του Βερνάρδου.

Αφού κλείσει αυτό το “μέτωπο” (επιθετικού), βασικό στο σχεδιασμό Θεοδοσιάδη, θα ξεκαθαρίσει αν υπάρξουν άλλες μεταγραφές, ανάλογα και με τις αποχωρήσεις.

Πάντως, στην Κατερίνη φημολογείται έντονα οτι ο στόπερ, Στέφανος Κραγιόπουλος απασχολεί έντονα τον “γείτονα” Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ίσως ντυθεί στα κοκκινόμαυρα (σε τέτοια περίπτωση δεδομένα θα αποκτηθεί κεντρικός αμυντικός, για την πλαισίωση Χατζηδίμπα και Τσιούχα), ενώ συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού για τη δύσκολη έξοδο της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου (“πυξίδα” ο θρίαμβος με τη Στυλίδα, στο… σβήσιμο του 2018).

Πηγή: arenafm

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις