Αίτημα για αναβολή του αγώνα με τον Πιερικό από τη Νίκη Βόλου

Αίτημα για την αναβολή του αγώνα με τον Πιερικό που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 6 Ιανουαρίου (3:00μ.μ.), στο Πανθεσσαλικό, υπέβαλλε στην ΕΠΣΘ η Νίκη Βόλου. Αιτία ο καλυμμένος με χιόνι αγωνιστικός χώρος του Σταδίου που τον κάνει ακατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση. Συνυπολογίζοντας πως αναμένεται νέα χιονόπτωση στην περιοχή του Βόλου, σε συνδυασμό με τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν, το γήπεδο αναμένεται να περιέλθει σε χειρότερη κατάσταση απ’ ότι βρίσκεται σήμερα (04/01).

Η τοπική Ένωση έχει διαβιβάσει το αίτημα στην ΕΠΟ και αναμένει την άμεση ανταπόκριση της διοργανώτριας αρχής. Δεν αποκλείεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών σε μεγάλα τμήματα της χώρας, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να επαναρχίσει με καθυστέρηση μίας εβδομάδας. Αίτημα αναβολής έχει καταθέσει και η ΕΠΣ Καρδίτσας, για λογαριασμό του Μακρυχωρίου και του Α.Ο. Σελλάνων.

Στα χέρια της η διοίκηση της Νίκης έχει έγγραφο των Τουριστικών Ακινήτων με το οποίο ενημερώνεται πως το βοηθητικό αλλά και το κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού κρίνονται ακατάλληλα για προπονήσεις. Η προετοιμασία της Νίκης γίνεται με δυσκολία καθώς σήμερα η ομάδα «προσπάθησε» να προπονηθεί στο Βασδέκειο όμως κρίθηκε πως υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού με αποτέλεσμα να μην ολοκληρωθεί το πρόγραμμα που είχε σχεδιάσει ο κ. Ντόστανιτς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις