Βοργιάς: «Αν έδωσε εντολή αξιωματούχος, η ομάδα θα έχει πρόβλημα»

Για την μαφιόζικη επίθεση στον ρέφερι Θανάση Τζήλο αλλά και τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ταυτότητα και τις διασυνδέσεις των δραστών, μίλησε ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς.

Ασναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το εάν θα υπάρξει τιμωρία: «Για τον εμπρησμό στο μαγαζί του Δούρου; Τιμωρήθηκε κανείς; Για την επίθεση στο Σιδηρόπουλο τιμωρήθηκε κανείς; Για τον Μπάκα, τον Σπάθα που τον πυροβόλησαν στο γόνατο τιμωρήθηκε κανείς;»

Για το εάν ήταν εντεταλμένη αποστολή: «Είναι λεπτά θέματα αυτά. Όλα μέσα είναι. Ξέρετε τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας».

Για τις δηλώσεις Κωνσταντινέα για εντεταλμένη αποστολή: «Εάν έχει στοιχεία. Κάτι θα ξέρει. Βουλευτής είναι μπορεί να έχει επικοινωνήσει με τη ΓΑΔΑ. Εγώ από την εμπειρία μου λέω ότι μπορεί να είναι από προβοκάτσια, από τρέλα οπαδών μέχρι και εντεταλμένη εντολή. Θα βρεθεί η άκρη αφού έχουμε τον 46χρονο».

Για τον Τζήλο: «Είναι πολύ καλός και με καλά σφυρίγματα. Να μάθει να μην μεταλλάσσεται ανάλογα με το ποιος έχει την εξουσία στην ΕΠΟ γιατί είναι καλός διαιτητής».

Για το εάν μεταλλάσσονται οι διαιτητές ανάλογα με τη εξουσία στην ΕΠΟ: «Εάν είχαν καταλάβει το ρόλο τους θα έμπαιναν στο γήπεδο και θα έκαναν τη δουλειά τους. Άλλο το ηθελημένο, άλλο το εκτελώ εντολές και άλλο το είμαι μέτριος».

Για το εάν κινδυνεύει η ΠΑΕ στην οποία ανήκει ο αντιπρόεδρος που εμπλέκεται στην επίθεση του Τζήλου: «Όπου εμπλέκεται αξιωματούχος η FIFA και UEFA είναι αμείλικτη. Το ήξερε η ΠΑΕ, εκείνη του το είπε, μπορεί να το έκανε και από μόνος του για να γίνει αρεστός; Δεν ξέρω. Είναι θέμα ημερών να μάθουμε. Εάν πραγματικά υπάρχει αξιωματούχος που έδωσε την εντολή η ομάδα θα έχει πρόβλημα. Έτσι πιστεύω».

Για την αποχή των διαιτητών και τη διαιτησία: «Υπάρχουν παιχνίδια, εθνικές ομάδες. Ήταν να μην γίνει, τώρα πρέπει να βρεθεί ο υπεύθυνος. Πρέπει να προβληματίσει τους Έλληνες διαιτητές. Είδατε καμία αλλαγή με τους ξένους; Είδατε κάτι να μπαίνει σε τάξη; Εγώ βλέπω τα ίδια και χειρότερα. Όσο εμπλέκονται οι παράγοντες με τους διαιτητές αυτά θα έχουμε. Πρέπει να γίνει ανεξάρτητη η διαιτησία και να μην ορίζονται από τους προέδρους των Ενώσεων. Να γίνει ανεξάρτητη η διαιτησία, να γίνουν ανεξάρτητοι».

Για τον Βαρούχα: «Της πλάκας πρόεδρος ο Βαρούχας. Υποτακτικός του Δημητρίου. Παράνομα έγινε διαιτητής. Παράνομα στη σχολή, έπαιξε έξι μήνες παράνομα. Τώρα κάνει ότι θέλει ο κ. Δημητρίου. Στους 52 συνδέσμους οι 45 είναι υποτακτικοί και αυτοί που δεν είναι , δεν γίνονται διαιτητές. Να παρέμβει και να μας πει ότι είναι καθαρός πρόεδρος. Εγώ μετά θα φωνάξω άλλους να μας πουν ιστορίες. Μη με προκαλείται. Ο Βαρούχας να μάθει να μην κοροϊδεύει τα παιδιά. Εάν νομίζετε ότι αυτοί είναι διαιτησία και ποδόσφαιρο είστε γελασμένοι. Εύχομαι το 2019 να αναλάβει ο Φούσεκ γιατί ο Γραμμένος είναι αστεία κατάσταση».

ΠΗΓΗ: Metropolis 95.5 FM

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις