Κ. Θεοδώρου: «Ολυμπιακός και Βόλος είναι ένα»

Ο Κώστας Θεοδώρου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στον ΣΠΟΡ FM 89.5. Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μίλησε για τον πολλαπλασιασμό που επιχειρεί η νέα διοίκηση, τη σχέση της ομάδας με την πόλη του Βόλου, τους νέους φιλάθλους, την «πρώτη», αλλά και για την επιστροφή των «ερυθρόλευκων» στη Superleague. Επίσης, ο Κώστας Θεοδώρου αναφέρθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, στα εισιτήρια διαρκείας, στη νέα έδρα, αλλά και στον νέο προπονητή, Απόστολο Χαραλαμπίδη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Θεοδώρου στη ραδιοφωνική εκπομπή «Πρωινή προπόνηση», όπως την απομαγνητοφώνησε το Goalpostgr:

Για τον πολλαπλασιασμό και τη σχέση ομάδας – πόλης: «Είναι μια καινούρια χρονιά με τελείως διαφορετικά πράγματα από την προηγούμενη. Θέλουμε να προσθέσουμε περισσότερους φιλάθλους, μετόχους και οικονομικά δεδομένα μέσα από χορηγίες. Το όνομα της ομάδας είναι ενωμένο με την πόλη. Ολυμπιακός και Βόλος είναι ένα. Η πόλη έχει δυναμική και εμπορικότητα στο ποδόσφαιρο. Ξεκινάμε με γερές βάσεις για ένα καλύτερο αύριο».

Για τους νέους φιλάθλους: «Πρέπει να ανοίξουμε μια νέα επικοινωνιακή πολιτική απέναντι στους νέους φιλάθλους. Γι αυτό βάζουμε και το εισιτήριο στα 120 ευρώ, για να αγκαλιάσουμε νέους φιλάθλους. Θα μπούμε στα σχολεία και θα μοιράσουμε εισιτήρια για τη μαθητική κερκίδα. Θα φέρουμε ποδοσφαιριστές – πρότυπα. Έχουμε μια φιλοσοφία να προσεγγίσουμε το αύριο του Ολυμπιακού Βόλου που είναι οι νέοι φίλαθλοι».

Για την «πρώτη» της ομάδας και την επιστροφή της στη Superleague: «Θα είμαστε όλοι εκεί, θα δώσουμε τη μάχη μας και θα αγκαλιάσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Στο γήπεδο θα υπάρχουν και εκπλήξεις που θα τις δει ο κόσμος. Θα στείλουμε το μήνυμα για την μεγάλη κατηγορία, εκεί που είναι η θέση μας. Τη θέση μας δεν την χάσαμε, μας την έκλεψαν. Εμείς έχουμε μείνει στην 5η θέση της Σούπερ Λιγκ και εκεί θα επιστρέψουμε, γιατί μας έκλεψαν ένα ζωντανό κομμάτι από την πόλη του Βόλου».

Για την προετοιμασία: «Η προετοιμασία θα γίνει στο Καρπενήσι. Θα βρεθούμε κοντά στην ομάδα. Θα πάμε να δούμε την ομάδα πως δουλεύει. Να δούμε τους ποδοσφαιριστές, αν κοιμούνται, αν ξυπνούν, αν είναι σοβαροί. Από αυτά κρίνεις για να δεις ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία ομάδα».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Τα εισιτήρια έχουν 120 ευρώ. Πρώτα, όμως, θα δει ο κόσμος την ομάδα, τι κάνει αυτή η ομάδα και αν έχει ικανότητες. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσουμε κάτι μη φυσιολογικό. Εμείς θέλουμε 3000 κόσμο στο γήπεδο. Αν δεν συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός Βόλου, θα βγει από το παζλ της εμπορικής ομάδας».

Για τη νέα έδρα της ομάδας: «Θα πάμε στο Πανθεσσαλικό, αν δοθούν οι ανάλογες εγγυήσεις από τα τουριστικά ακίνητα. Για εμένα, είτε παίξουμε στο Πανθεσσαλικό, είτε παίξουμε στο Τάκης Συνετόπουλος είναι το ίδιο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φτιάξουμε καλή ομάδα. Πάντως, δεν αποκλείω τη σκέψη μας να πάμε στο Πανθεσσαλικό».

Για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη: «Είναι ένας προπονητής νέος, που θέλει να αφήσει δουλειά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από όπου πέρασε, ήθελε η ομάδα του να έχει μια τάξη ποδοσφαιρική μέσα στο γήπεδο, μια τακτική. Δείχνει ότι είναι γνώστης της κατηγορίας. Έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζει σε εμάς, σαν διοίκηση».

Δημήτρης Μπιτολάς για το Goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις