Παρελθόν ο Κοζορώνης από τον Εργοτέλη

Παρελθόν αποτελεί από τον Εργοτέλη ο Βαλάντης Κοζορώνης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στη ρουμανική Πετρολούλ. Παράλληλα, παρελθόν από την ομάδα της Κρήτης αποτελεί και ο Γιώργος Χανιωτάκης, ο οποίος θα συνεχίσει στην Επισκοπή.
Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις των παικτών: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Βαλάντη Κοζορώνη και τον Γιώργο Χανιωτάκη. Ο 26χρονος μέσος κάνοντας χρήση του όρου που υπήρχε στο συμβόλαιο του και του επέτρεπε ν’ αποχωρήσει από τον Εργοτέλη σε περίπτωση που δεχόταν πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αναχωρεί για την Ρουμανία όπου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πετρολούλ.
«Ένας κύκλος κλείνει για δεύτερη φορά και αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Εργοτέλη την οποία αγαπώ και θα έχω για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου! Είμαι πραγματικά ευτυχής που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας και θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ. Είναι ΤΙΜΗ να αγωνίζεσαι σ αυτή την ομάδα και σ’ αυτό το περιβάλλον. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο Εργοτέλης να πετύχει τους στόχους του και να φτάσει ψηλά. Εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι. Δεν θα πω αντίο θα πω εις το επανιδείν » ανέφερε σε δηλώσεις του ο Βαλάντης Κοζορώνης.
Όσον αφορά τον Γιώργο Χανιωτάκη θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Επισκοπής Ρεθύμνου. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια που ήμουν μέλος στην ομάδα του Εργοτέλη καθώς επίσης και τον κόσμο. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Εργοτέλη και να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχει τεθεί» δήλωσε με την σειρά του ο 23χρονος γκολκίπερ.
Επίσης με την μορφή δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής σεζόν δόθηκε στην ομάδα Γ’ Εθνικής κατηγορίας Παλαιόχωρα ο ποδοσφαιριστής της Κ19 του συλλόγου μας Μανόλης Κουτσογιαννάκης».