«Εξαιρούνται οι δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου»

Στη Mikriliga μίλησε ο τεχνικός του Αστέρα Ιτέας, Πάρης Ανδράλας.

Ο ικανός coach αναφέρθηκε στα στοιχεία που έχει προσπαθήσει να δώσει στην ομάδα, στους στόχους του Αστέρα, ενώ επεσήμανε και τη δυναμική που προσδίδει στον σύλλογο η παρουσία του Πέτρου Μαντούβαλου.

Δείτε όσα είπε στον Γιώργο Γεωργίου:

Τι έχεις προσπαθήσει να αλλάξεις στην ομάδα;

«Προσπαθούμε να χτίσουμε μία νοοτροπία νικητή στην ομάδα. Θέλουμε μέσα από την καθημερινή προπόνηση να βελτιωνόμαστε και να βγάζουμε στο γήπεδο τη δουλειά που κάνουμε. Έχουμε πραγματοποιήσει ένα καλό σερί, αλλά σίγουρα δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Οι αγωνιστικές που απομένουν είναι πολλές και εμείς θα κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να διατηρήσουμε την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών».

Δουλέψατε κάπου συγκεκριμένα μέσα στις γιορτές;

«Ήταν μία καλή ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω σε αρκετούς τομείς. Δώσαμε βάρος στο τακτικό, αλλά και το επιθετικό κομμάτι, χωρίς βέβαια να παραλείψουμε την άμυνά μας. Είμαστε πλέον έτοιμοι να παρουσιαστούμε στο δεύτερο γύρο. Έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Με την απαιτούμενη συγκέντρωση μπορούμε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Ποιοι είναι οι στόχοι του Αστέρα;

«Θέλουμε πρώτα απ’ όλα να εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή μας στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να μπουν οι βάσεις για τη νέα χρονιά. Σκοπός μας είναι με την απόδοσή μας να ευχαριστούμε τόσο τη διοίκηση όσο και τον κόσμο που έρχεται και μας βλέπει. Βήμα βήμα κάθε φορά».

Είσαι ευχαριστημένος από την υποστήριξη της διοίκησης;

«Θεωρώ ότι η παρουσία του κύριου Μαντούβαλου δίνει μία σιγουριά στην ομάδα. Παράλληλα, είναι πολύ σημαντική και η βοήθεια όλων των ανθρώπων της διοίκησης. Οι κύριοι Καϊμάρας και Καραγκούνης, για παράδειγμα, τρέχουν τα περισσότερα θέματα του συλλόγου. Όλοι τους μας έχουν βοηθήσει πολύ. Μπορούμε έτσι να δίνουμε σημασία μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς να μας απασχολούν παράπλευρα ζητήματα».

Πόσο σας επηρεάζει η αυριανή αναβολή;

«Θέλαμε να παίξουμε. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλες αυτές τις μέρες, αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την κακοκαιρία. Οι καιρικές συνθήκες παίζουν το ρόλο τους και αφού δεν μας το επιτρέπουν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».

Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής;

«Αν εξαιρέσεις τις δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου, τη Νίκη και τον Ολυμπιακό, οι οποίες έχουν μία διαφορετική δυναμική, οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Πρέπει να είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσεις να κάνεις μία καλή πορεία. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις