Προπόνηση στο χιόνι για τη Νίκη

Παρά την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η Νίκη Βόλου δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να δουλεύει για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ακόμα και σε… δυσχερείς συνθήκες.

Συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στο χιονισμένο Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο, με το πρόγραμμα, φυσικά, να γίνεται πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές, εξαιτίας της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, αλλά και της χαμηλής θερμοκρασίας.

Παρά τις αντιξοότητες, οι παίκτες του Ράτκο Ντόστανιτς έβγαλαν διάθεση κι αρκετή όρεξη για δουλειά, ικανοποιώντας τον Σέρβο τεχνικό τους, ο οποίος επιθυμεί το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας του να μην αλλάξει, επηρεαζόμενο από την μακρά αποχή, λόγω εορτών. Το απουσιολόγιό του έφερε μόλις ένα όνομα, αυτό του Άγγελου Ματθαίου. Ο νεαρός εξτρέμ ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από μία ίωση, η οποία δεν του επέτρεψε να ακολουθήσει το σημερινό πρόγραμμα.

Στα μεταγραφικά, η επιστροφή του Νίκου Ιμεράι από την πατρίδα του σήμερα (05/01), στην οποία πέρασε τις τελευταίες μέρες των διακοπών του, δρομολογεί τις εξελίξεις. Ο ισχυρός άνδρας της ποδοσφαιρικής Νίκης θα συναντηθεί σύντομα με τον Ντόστανιτς, προκειμένου να “τσεκάρουν” αμφότεροι τους στόχους που έχουν τεθεί, με σκοπό την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις