Μεγάλο διπλό για Απόλλωνα Λάρισας, 2-1 τον Εργοτέλη

Σπουδαία νίκη σημείωσε ο Απόλλων Λάρισας στο Παγκρήτιο σε βάρος του Εργοτέλη, για την 11η αγωνιστική της Football League. Οι Θεσσαλοί έφτασαν στην 7η επικράτηση και υποχρέωσαν τους Ηρακλειώτες στην 4η ήττα τους. Ο Απόλλων προερχόταν από τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (1 ισοπαλία, 2 ήττες), αλλά ξεκίνησε με το… δεξί το 2019. Εκ των πρωταγωνιστών των φιλοξενούμενων, που βρίσκονται στη 2η θέση της βαθμολογίας, ήταν ο Τασιούλης με ένα γκολ και μία ασίστ.

Ο Απόλλων Λάρισας άνοιξε το σκορ πέντε λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, όταν ο Τασιούλης από εξαιρετική ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με σουτ από αριστερά έκανε το 1-0. Από νωρίς σε θέση οδηγού η ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι, η οποία έως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου μπορεί να μην είχε την κατοχή, αλλά το προβάδισμα το κράτησε χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Όλοι οι παίκτες της αμύνονταν σωστά, μέχρι και ο φορ Λουκάο γυρνούσε για να δίνει βοήθειες.

Το δεύτερο μέρος ήταν καταπληκτικό. Ανοικτό παιχνίδι από δύο ομάδες που διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ο Εργοτέλης ήταν η ομάδα που είχε την περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια, ενώ οι Θεσσαλοί επεδίωκαν να χτυπήσουν στην κόντρα επίθεση. Στο 68′ ο Λουκάο με πλασέ στην κίνηση από κοντά, προ του Μπρους, έγραψε το 0-2 και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Ηρακλείου, η οποία παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω.

Στο 72ο λεπτό ο Έφορντ αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Τσέλιου και με συρτό σουτ μέσα από τη περιοχή και δεξιά μείωσε σε 1-2. Στο 78′ παραλίγο να γίνει το 2-2, αλλά το δυνατό σουτ του Μπουρσέλη τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Μαντζάρη. Όλα τα λεφτά, ήταν η χαμένη ευκαιρία των γηπεδούχων στο 91′, όταν ο Ιατρούδης από κοντά κατάφερε να αστοχήσει, έχοντας πάρει το ριμπάουντ από απόκρουση του Μαντζάρη σε σουτ του Κατσούρρι.

ΣΚΟΡΕΡ: 72′ Έφορντ – 5′ Τασιούλης, 68′ Λουκάο

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής (65′ Καπνίδης), Γιακούμπου, Οικονόμου (46′ Μπουτσάκης), Μπάτζιος, Μπουρσέλης, Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Κουατένγκ (80′ Κατσούρρι).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Λίταινας (65′ Καμπέρης), Καρατάσιος, Μαρκολίνο (89′ Κοντοθανάσης), Τασιούλης, Λούκας Ράμος, Πολέτο (81′ Αγιώτης), Λουκάο.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Οικονόμου (Δυτ. Αττικής), Κουρέντας (Τρικάλων)

Flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις