Με το «δεξί» η Παναχαϊκή, 2-1 τα Τρίκαλα

Νίκη για την Παναχαϊκή επί του ΑΟΤ, στο πρώτο ματς του 2019, για την 11η αγωνιστική της Football League.

Οι Πατρινοί ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη, χάρις στα γκολ των Ελευθεριάδη (45′ πεν.) και Λουμπαρδέα (82′).

Το μόνο που κατάφεραν τα Τρίκαλα στο ματς ήταν να ισοφαρίσουν προσωρινά με τον Συμελίδη (62′).

Το ματς:

Καλύτερα μπήκαν οι Αχαιοί στο παιχνίδι, οι οποίοι πατούσαν πιο δυναμικά και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 16′ με τον Τσελεπίδη, με την κεφαλιά του όμως να σταματάει στο δοκάρι του Ταΐρη. Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να έχουν την υπεροχή, δίχως να καταφέρνουν να φτάσουν σε γκολ. Από την άλλη μεριά τα Τρίκαλα, είχαν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν κάποια απειλητική στιγμή. Εντέλει η Παναχαϊκή προηγήθηκε στο 45′ με πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ελευθεριάδης.

Ίδια εικόνα και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, με τους Αχαιούς να φτάνουν κοντά στο 2-0 με τον Κυνηγόπουλο, αλλά ο Ταΐρης σταματάτησε εντυπωσιακά την προσπάθειά του. Ο ΑΟΤ κατάφερε να ισοφαρίσει στην πρώτη του καλή στιογμή στον αγώνα, με τον Συμελίδη να πλασάρει τον Καπούτγλη για το 1-1. Οι Πατρινοί μπόρεσαν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο 82′, με σκόρερ του Λουμπαρδέα.

Σκόρερ: 45′ (πεν.) Ελευθεριάδης, 82′ Λουμπαρδέας – 62′ Συμελίδης

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πλέγας (80′ Μωραΐτης), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (71′ Καρατσανάκοφ), Μπαστακός, Κολ (71′ Παπατόλιος), Λουμπραδέας, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος, Τσελεπίδης
ΑΟ Τρίκαλα (Γράφας): Ταϊρης, Πάνος, Γκότοβος, Συριόπολος, Τριανταφυλλάκος, Τσιάρας, Τσιμίκας (57′ Γκατζολάρι), Γκουγκούδης, Συμελίδης, Καπός, Σταματάκος (59′ Κούλπας)

Διαιτητής: Τσοπουλίδης (Ξάνθης)
Βοηθοί: Μπουρτζοβίτης (Κορίνθου), Κιλκιώτης (Ξάνθης)

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις